Великобритания ще плати на Европейския съюз между 35 и 39

...
Великобритания ще плати на Европейския съюз между 35 и 39
Коментари Харесай

Лондон ще плати между 35 и 39 млрд. паунда за Брекзит

Великобритания ще заплати на Европейския съюз сред 35 и 39 милиарда паунда за излизането си от организацията, разкриха в петък от Даунинг стрийт, предава Aгенция " Франс Прес ", представена от " Фокус ".

Съобщението е направено от представител на английския министър председател Тереза Мей, малко откакто по-рано в петък Мей се срещна с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Двамата оповестиха, че по изискванията за Брекзит е реализиран прогрес и двете страни могат да преминат към договаряния засягащи комерсиалното съглашение сред Лондон и Съюза.

Европейската комисия разгласи посредством известие след среща сред Юнкер и Мей в петък сутринта, че има „ задоволителен напредък “ в първата фаза от договарянията по изискванията на раздялата сред Англия и Европейския съюз и Комисията ще предложи на Европейския съвет, иден на 10 декември в Брюксел, да одобри резолюция за продължение на диалозите към тематиките за бъдещите търговски връзки сред страните и изискванията на директния интервал след излизането на Обединеното кралство през март 2019 година. /Марица.бг
тагове лондон милиарда паунда брекзит
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР