Вeликoбритaния ще депортира европейски граждани, които са пропуснали да попълнят

...
Вeликoбритaния ще депортира европейски граждани, които са пропуснали да попълнят
Коментари Харесай

Тежък удар за чужденците на Острова след Брекзит

Вeликoбритaния ще депортира европейски жители, които са пропуснали да попълнят формата за регистрация или така наречен „ статут на уседналост”. Това удостовери заместник- вътрешният министър Брандън Луис, в коментар пред немски ежедневник, представен от Novini.London.

Той удостовери, че жителите, които не са получили въпросния статут, ще бъдат гонени от страната в края на годината, когато изтича и преходният интервал.

Приблизително 500 хиляди жители на Европейския съюз във Англия към момента не са кандидатствали за новия имиграционен статут, от който множеството ще се нуждаят, с цел да останат в страната след Брекзит, осведоми Би Би Си.

Правителствените статистики сочат, че 3 милиона жители на Европейски Съюз и членове на техните фамилии са кандидатствали за "статут на уседналост ", един тип позволение от държавното управление да останат във Англия.

Числата свидетелстват за огромния брой кандидатури по схемата, която стартира на национално равнище през март предходната година, само че и за предизвикването пред ръководещите да подсигуряват, че всички жители на Европейски Съюз ще аплайват вярно.

От вътрешното министерство успокояват, че в случай че пропусналите периодите показват "Разумни аргументи " за какво се е случило по този начин, ще получат право на "удължаване на периода ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР