Великобритания се сбогува с принц Филип. 94-годишният монарх, облечен в

...
Великобритания се сбогува с принц Филип. 94-годишният монарх, облечен в
Коментари Харесай

Великобритания замълча за минута в чест на принц Филип

Великобритания се сбогува с принц Филип. 94-годишният монарх, облечен в траурно черно, се причисли към други висши кралски особи в параклиса, където ковчегът на херцога на Единбург дойде с тържествени почести, предадоха международните организации.
Погребението на брачна половинка на кралица Елизабет II,, се организира в Уиндзор в параклиса „ Сейнт Джордж ”. Той умря на 9 април на 99-годишна възраст.
След като Бъкингамският замък публично разгласи гибелта му, всички държавни флагове на кралските резиденции, държавното управление и някои военни здания бяха спуснати.
Знамето на кралското семейство (кралски стандарт) на Уиндзор в никакъв случай не се спуска, тъй като престолонаследникът става крал (или кралица) тъкмо сега, когато предходният монарх умира. По този метод постоянно има крал в страната и приемствеността на монархията е обезпечена.
сложи ограничавания върху броя на хората, които могат непосредствено да участват на параклиса. Бъкингамският замък съобщи, че кралицата би трябвало да вземе " мъчно решение " да понижи броя на гостите от плануваните преди 800 на 30, само че по този начин, че да включва представители на всички клонове на фамилията на принц Филип.
Ковчегът беше следван от: Принцеса Ан (дъщерята на кралицата); Принцът на Уелс (най-големият наследник на кралицата Чарлз, правоприемник на трона); Графът на Уесекс, принц Едуард (най-малкият наследник на кралицата); Херцогът на Йорк, принц Андрю (втори наследник на кралицата); Херцогът на Съсекс, принц Хари; Херцогът на Кеймбридж, принц Уилям; Питър Филипс (син на принцеса Ан); Вицеадмирал сър Тимъти Лорънс (втори брачен партньор на принцеса Ан); Дейвид Армстронг-Джоунс, граф Сноудън (син на починалата сестра на кралицата, принцеса Маргарет).
Наред с другите, на богослужението ще участват брачната половинка на принца на Уелс, херцогинята на Корнуол, брачната половинка на принц Уилям, херцогинята на Кеймбридж и графинята на Маунтбатън, която беше другарка с принц Филип.
Кралицата реши да анулира военните униформи на погребението за всички членове на кралското семейство. Като предписание те се появяват с мундири на всички публични събития, в това число кралски сватби и погребения.

 Издигат монумент на принц Филип Издигат монумент на принц Филип
Статуята на брачна половинка на кралица Елизабет II - херцог Филип от Единбург, който умря на 9-ти април - ще бъде издигната в централната час...
На уеб страницата на кралското семейство повода не е обяснена, споделя се единствено, че „ всички събрали се би трябвало да са с маски, членовете на кралското семейство ще бъдат в костюми, на които ще прикачат награди “.
Хората, които носеха ковчега, и духовниците не са включени в общия лист на поканените.
В деня на погребението ковчегът с тялото на херцога на Единбург беше превозено в особено модифициран автомобил Land Rover Defender (принц Филип взе участие в дизайна на каросерията на колата) от частния параклис на замъка Уиндзор до параклис „ Сейнт Джордж ”.
Ограниченията, свързани с, направиха погребението доста по-скромно от плануваното, само че всеки, който познаваше херцога персонално, твърди, че това доста повече подхожда на неговите стремежи.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР