Великобритания се бори с двойна епидемия - от грип и

...
Великобритания се бори с двойна епидемия - от грип и
Коментари Харесай

Епидемия от грип и коронавирус на фона на стачки на медици във Великобритания


Англия се бори с двойна зараза - от грип и ковид, това принуди управляващите да отворят краткотрайни морги. Всичко това се случва на фона на сериозен дефицит на фрагменти в опазването на здравето и продължаващи стачки на медицинските сестри и незабавните екипи.

В страната има 133 000 свободни работни места за лекари и медицински сестри на цялостен работен ден, настрана има и такива на повърхностен. 3 милиарда паунда са дадени, с цел да се наемат медици от частни структури. Осъществяват се и виртуални прегледи, които могат да се създадат през мобилно приложение.

На всеки пети пациент, взет от кола за спешна помощ в Англия през последната 2022 година му е лишило повече от час да постъпи в незабавна помощ, а десетки хиляди са чакали повече от 12 часа, преди да получат лекуване там. Това е довело до 20% повече смъртност, предава Нова телевизия. 

Според изследване 3 млн. души са били инфектирани с грип и ковид през последните 2 седмици на 2022 година

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, прикани профсъюзите от обществения бранш да проведат идната седмица договаряния с държавното управление, защото вълна от стачки засегна лечебни заведения, железници и други сериозни области.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР