Великобритания призовава гражданите си да търсят службите за спешна помощ

...
Великобритания призовава гражданите си да търсят службите за спешна помощ
Коментари Харесай

Заради финансовата криза: Призоваха британците да търсят спешна помощ в краен случай


Англия приканва жителите си да търсят службите за незабавна помощ единствено в краен случай поради покачващите се разноски за живот.

Ръководителят на Националната здравна работа (НСЗ) Аманда Причард прикани лечебните заведения да проведат акции, с които да оказват помощ за „ минимизиране “ на натиска върху отделенията за незабавна помощ през зимата, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Конфедерацията на здравните служби изпрати през вчерашния ден писмо до министрите, в което предизвестява, че поради възходящите разноски за живот през зимата хората ще да би трябвало да избират сред това дали да заплащат за храна или за отопление на домовете си.

Ръководителите на здравните служби декларират, че са обезпокоени от обстоятелството, че широкоразпространената енергийна беднотия ще усили така и така огромния брой от към 10 000 смъртни случаи годишно, свързани със студа в жилищата. Това на собствен ред ще усили и натиска върху към този момент претрупаната система на опазването на здравето, предизвестява съсловната организация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР