Великобритания премина към нов етап от връщането си към нормалния

...
Великобритания премина към нов етап от връщането си към нормалния
Коментари Харесай

Заведенията на Острова отвориха, очакват да са пълни още днес

Великобритания мина към нов стадий от връщането си към естествения метод на живот. Пъбове, хотели, фризьорски салони, кина и музеи отново отварят порти, заяви AFP, отбелязвайки, че съгласно някои наблюдаващи стъпката е преждевременна.
В пъб в Северен Лондон 54-годишният Андрю Славински пие първата си чаша Guinness в последните 3 меца. Усещането е прелестно, все едно, че си спечелил Лигата, споделя той, въпреки поради наложителната физическа отдалеченост, задушевната атмосфера на пъбовете да е малко нарушена.
Милиони англичани евентуално ще посетят пъбовете през този уикенд, който се обрисува като исторически, съгласно представител на бранша.
Трябва да отидете да се храните в ресторант, с цел да отбраните работните места нацяло едно потомство, белязано от ковид, прикани сънародниците финансовият министър Риши Сунак. Трябва да се научим още веднъж какво е това да излезе на открито човек, акцентира той.
Шотландия, Уелс и Северна Ирландия избраха да дефинират свои лични графици за излизането от карантината.
Новият ковид във Англия надалеч не е надвит. Досега той е предизвикал гибелта на 44 000 души и това е най-големият брой в Европа. В град Лестър, в Централна Англия, болестта се засилва и принуди управляващите още веднъж да слагат под карантина 600 000 души.
Световната здравна организация още веднъж би паника през вчерашния ден и за следващ път прикани страните, наранени от разпространяването на новия ковид, " да се разсънят " и да видят опасността, напомня AFP.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР