Великобритания предупреди Москва, че работи със западни партньори по санкции

...
Великобритания предупреди Москва, че работи със западни партньори по санкции
Коментари Харесай

Великобритания предупреди Русия за Украйна: работим по тежки санкции

Великобритания предизвести Москва, че работи със западни сътрудници по наказания със мощно влияние, ориентирани против съветския финансов бранш, в случай че тя нахлуе в Украйна, съобщи " Ройтерс ".

Русия струпа към 100 000 бойци покрай границата с Украйна и макар че Москва твърди, че няма проекти да нахлуе в съседката си, съветският президент Владимир Путин изиска правно обвързващи гаранции, че НАТО няма да се уголемява още на изток.

" Няма да приемем акцията, която Русия води да подкопава своите демократични съседи ", акцентира пред Народното събрание английската външна министърка Лиз Тръс, като добави: " Те лъжливо показаха Украйна като опасност, с цел да оправдаят нападателната си позиция. "

" Русия е агресорът тук ", настоя Тръс и уточни: " НАТО постоянно е бил защитителен съюз. "

Русия анексира черноморския полуостров Крим от Украйна през 2014 година, привличайки наказания и наказание от Запада. Киев желае територията назад.

Трус сподели, че всяко по-нататъшно военно навлизане на Русия в Украйна ще докара до " всеобщи последствия, в това число координирани наказания за налагане на тежки разноски за ползите и стопанската система на Русия ".

" Обединеното кралство работи с нашите сътрудници по тези наказания, в това число ограничения с огромно влияние, ориентирани към съветския финансов бранш и физически лица ", сподели Трус.

Путин споделя, че разширението на НАТО на изток след рухването на Съветския съюз през 1991 година е опасност за Русия, която съгласно него няма къде да се отдръпна. Той предизвести Запада да не пренебрегва опасенията му.

Трус сподели, че ще посети Киев по-късно този месец и че обстановката доближава решителен миг с единствено веднъж напред: Путин да се отдръпне от ръба.

" Жизненоважно е НАТО да е обединено в отблъскването на заплашителното държание на Русия ", сподели Трус.

Англия, сподели Трус, е срещу газопровода " Северен поток 2 " под Балтийско море.

" Европа би трябвало да понижи зависимостта си от съветския газ ", сподели Трус. " Англия остава срещу " Северен поток 2 " и аз работя със съдружници и сътрудници, с цел да подчертая стратегическите опасности на този план ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР