Великобритания осъди варварските убийства на цивилни в Украйна, но се

...
Великобритания осъди варварските убийства на цивилни в Украйна, но се
Коментари Харесай

Великобритания осъди убийствата на цивилни в Украйна, но се въздържа да обвини Русия в геноцид


Англия осъди варварските убийства на цивилни в Украйна, само че се въздържа да дефинира дейностите на Москва като геноцид, съобщи Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3724
Говорител на премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е сподели, че откритите тела в град Буча, от който съветските войски се изтеглиха наскоро, съставляват „ отвратителни офанзиви против почтени цивилни и още едно доказателство, че Путин и армията му правят дейности, които наподобява съставляват военни закононарушения в Украйна “.

Украинският президент Володимир Зеленски и някои западни водачи упрекнаха Русия, че прави геноцид.

Говорителят на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е сподели, че „ съгласно английския министър председател Путин от дълго време е минал границата на варварството “, само че добави, че въпросът дали Русия прави геноцид е от компетентността на съда.

В отговор на журналистически въпрос за възможното изпращане в Украйна на противокорабни ракети, представителят сподели, че Джонсън има мощно предпочитание да усили военната помощ за страната. „ Наясно сме с настояванията на украинците да получат съоръжение, с което да се защитят от кораби, и изследваме какво можем да създадем “, сподели той, представен от Ройтерс. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР