Великобритания не е имала нов монарх от 70 години. Затова

...
Великобритания не е имала нов монарх от 70 години. Затова
Коментари Харесай

Звездите, които отказаха на крал Чарлз

Великобритания не е имала нов монарх от 70 години. Затова е напълно обикновено коронацията на крал Чарлз Трети, който се възкачи на престола след гибелта на майка си Елизабет Втора през септември 2022 година, да е предстояща с неспокойствие.

Церемонията ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство в Лондон, където се чака да участват много публични посетители. За момента публично доказаните непознати монарси са принц Алберт на Монако и принц Акишино от Япония.

Голяма въпросително стои пред тържествения концерт, който ще се състои ден по-късно пред замъка Уиндзор. Бъкингамският замък заяви, че в него ще вземат участие някой от най-големите имена в актуалната музика. За момента обаче единственото публично доказано име е това на Лайнъл Ричи.

Да, изпълнителят на " Hello " несъмнено има своето място в историята на поп музиката, само че надалеч не минава за звезда на актуалната музикална сцена. Кой ще му прави компания в концерта пред Уиндзор? За момента се упомената името на Оли Мърс, който с наслада прекъсва турне, с цел да взе участие.

Но даже и неговото присъединяване не е публично доказано, пишат Guardian. Затова пък е явен описът с музиканти, отказали да вземат участие в концерта за коронацията: Адел, Елтън Джон, Роби Уилямс, Хари Стайлс, Ед Шийрън, Spice Girls. В множеството случаи повода за отхвърли е " спор в графика ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР