Великобритания най-младото поколение изглежда е било едни от най-големите фенове

...
Великобритания най-младото поколение изглежда е било едни от най-големите фенове
Коментари Харесай

Камила е бабата на нацията! Как кралицата, на 76 години, се облегна на любовта си към децата по време на кралски ангажименти, докато замества болния от рак крал Чарлз – и се научи да обича селфита с децата!

Англия най-младото потомство наподобява е било едни от най-големите почитатели на кралската персона през последните седмици, защото брачната половинка на краля поема повече отговорности на фона на диагнозите рак на Чарлз и Кейт. На фотографията Камила в четвъртък в Устър [обичам] кралица Камила.'

В различен стоплящ сърцето миг 11-годишният Чарли Дейвис помоли Камила за селфи, до момента в който тя поздравяваше доброжелатели, които се бяха събрали в центъра на града.

Чарли стоеше измежду тълпата с майка си Луси, баба си и лелите си, когато родителят му го насърчи да помоли Камила за фотография.

Луси може да се чуе във видеото да споделя: „ Давай, Чарли, давай, Чарли “. След това той пристъпва напред и учтиво пита кралицата: „ Извинете, Камила, мога ли да получа фотография? “. Тя се усмихва и подчинява, като дава отговор: „ Добре “.

Говорейки с MailOnline за деня, Луси сподели: „ [Ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР