Великобритания може да приложи по-строги противоепидемични мерки срещу , включително

...
Великобритания може да приложи по-строги противоепидемични мерки срещу , включително
Коментари Харесай

Великобритания може да въведе по-строги мерки заради Омикрон

Англия може да приложи по-строги противоепидемични ограничения против, в това число рекомендация за работа от у дома, като това може да стане факт още в четвъртък в опит да забави разпространяването на разновидността, оповестяват английски медии, представени от Ройтерс.

Премиерът може да разгласи още в сряда така наречен нов " План Б ", който може да включва и въвеждането на Covid паспорти () за по-големи публични места, се споделя в информациите, които цитират неназовани държавни източници.
Pfizer /BioNTech: Три дози от имунизацията ни обезвреждат Омикрон
Компаниите Pfizer и BioNTech оповестиха в сряда, че тяхната ваксина против Covid-19 е посочила дарба да обезврежда разновидността на корон...

Водещият на Times Radio Том Нютън Дън уточни в " Туитър ", че негови държавен източник му е споделил, че има възможност от 85% за оповестяването на " План Б ".

Говорител на офиса на Борси Джонсън уточни пред Ройтерс, че няма неотложен коментар на тези информации по медиите.

Членът на Научния съвещателен комитет по изключителни обстановки на Обединеното кралство (SAGE) Нийл Фъргюсън пък съобщи в сряда, че може да бъдат въведени поради разновидността на ковид - Омикрон.

Фъргюсън означи, че случаите на разновидността се удвояват на всеки три дни, даже по-бързо, в сравнение с при разновидността Делта през март, което прави евентуално Омикрон да стане преобладаващ вид в страната още преди Коледа. Поради това той сподели, че скоро може да са нужни локдауни и други ограничения, с цел да се опита да се завоюва повече време.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР