Великобритания и САЩ няма да успят да сключат споразумение за

...
Великобритания и САЩ няма да успят да сключат споразумение за
Коментари Харесай

ГМО и хлорираните пилета пречат за търговска сделка между САЩ и Великобритания

Великобритания и Съединени американски щати няма да успят да сключат съглашение за свободна търговия след Брекзит, подкрепяно от водещия претендент и любимец за министър председател на Обединеното кралство Борис Джонсън , написа " Хъфингтън пост ".

Според почитан министър комерсиалният пакт " в никакъв случай няма да се реализира ", тъй като Вашингтон ще упорства за безграничен достъп до селскостопанския бранш, което може да докара до наводнение на английския пазар с американски импорт и риск за локалните производители. Други основни терзания са свързани със стандартите за храни и екологичните стандарти , а също по този начин благосъстоянието на животните и отношението на потребителите към генетично модифицираните култури, означават източници.
 Призовават Тръмп да е праволинеен на комерсиалните договаряния с Лондон след Брекзит
Призовават Тръмп да е праволинеен на комерсиалните договаряния с Лондон след Брекзит

Лобистите са излезли с повече от 130 претенции

От службата на комерсиалния представител на Съединени американски щати разгласиха насоки за договарянията сред двете страни, в които се споделя, че Вашингтон ще търси " изчерпателен пазарен достъп за американски селскостопански артикули във Англия ". В документа написа, че премахването на възбраната върху импорт на хлорирани пилета е част от " елиминирането на практики, които нелоялно понижават достъпа на американския пазар до благоприятни условия или изкривяват пазарите на селскостопански артикули във щета на Съединени американски щати ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР