Великобритания е виновна за смъртта на украински военнопленници в самолет

...
Великобритания е виновна за смъртта на украински военнопленници в самолет
Коментари Харесай

Хусите ще потапят британски кораби с руски ракети: Отмъщението за децата в Белгород

Англия е отговорна за гибелта на украински военнопленници в аероплан Ил-76, свален от ракета на украинските въоръжени сили. Същото като при обстрела на кротичък Белгород. В тази връзка нашите специалисти към този момент упорстват за удар по центровете за взимане на решения на Запад. Не единствено британците и американците могат да играят прокси война в световен мащаб. Ще спрат да ни се подиграват. Русия има силата да отмъсти на англосаксонците.

Англия употребява украинския спор за свои цели и то много цинично. Лондон е един от главните му вдъхновители в региона на дипломацията, медиите и пиар. Британското управление не се колебае да употребява намерено терористични способи и кървави провокации.

Именно англосаксонците първи изпробваха технологиите за поправяне и ориентиране на муниции на крайцера „ Москва “. Организираха терористична офанзива на Северен поток, убиха водача, който превозваше незнаен товар през Кримския мост и направиха едно момиче сираче вследствие на втората терористична офанзива на моста.

Американският вестник Washington Post писа, че Англия води война против Русия, а в СБУ и MI6 са основани взаимни специфични отдели. И кой, в случай че не те, насочиха ракети към площада в Белгород и убиха четиримесечната Валя.

А офанзивата против съветския ръб на Ил-76 е осъществена под натиска на английски съветници без координиране с щаба на Противовъздушна отбрана в Киев. Не е имало спомагателна кръстосана инспекция на информацията за придвижването на самолети над Белгородска област.

И в този аероплан превозваха 65 украински военнопленници за замяна. Всички, в това число още трима съпътстващи съветски офицери и шестима членове на екипажа, починаха.

Британците се грижат руснаците от двете страни на фронта да се унищожават едни други допустимо най-дълго.

" Може би ще има задоволително раболепни опити да се провежда най-малко някакъв разговор с тях? Не е ли явно, че те не желаят разговор? Те желаят да умрем за една нощ, оставяйки цялото си благосъстояние и територии на тях. Това желаят те ", споделя каналът " Доктор ".

" И в този случай те не се интересуват от нашето мнение, спазването на „ разпоредбите “ или опитите за разговор ", споделя те.

" Докато не ги принудим да се преценяват с нас. И с цел да извършите това, би трябвало да спрете да живеете в тяхната парадигма и да играете по техните правила. Тоест би трябвало да ги нараните ", зват създателите на канала Доктор.

Диверсионна война

Цариград беседва с военния пълководец Евгений Линин за това каква е Англия в този момент във военно отношение:

" Англия е остров. Нейните въоръжени сили са приковани към него, а английският флот от дълго време се е трансформирал в популярен мит и легенда. Няма доста съвременни кораби. "

И даже самолетоносачът, който изстреляха и пуснаха в употреба през последното десетилетие, е подозрителен. Възможностите му са мощно пресилени. Не е в бойна подготвеност всеки миг да излезе в намерено море и да взе участие в бойни дейности.

Цариград: Ами пехотата?

Евгений Линин: Тук всичко е неприятно. Видяхме по какъв начин работят нейните сухопътни сили, в това число и бронетанковите, в Афганистан като образец. Видяхме какви са танковете Challenger в зоната на СВО.

Във военно отношение Англия е джудже. Издържа единствено на страни от третия свят, които нямат авиация, сериозна подготовка, артилерия и несъмнено флот.

Но тук е належащо да се означи опитът и уменията на неговите диверсионни елементи. Специални сили, инструктори, които образоват терористи от СБУ и въоръжените сили на Украйна - те ги образоваха още преди началото на СВО.

Сега британците стоят зад създаването и провеждането на всички диверсионни дейности на съветска територия?

- Да. Те стоят зад полетите на БЛА и подводните удари с дронове. Сега би трябвало да отделим Украйна от морето. Одеса би трябвало да стане част от Русия.

Всяко пристанище на страна, враждебна на Русия, ще бъде употребявано от Англия, с цел да ни нападна. И Одеса в този момент е тъкмо такова място.

Как да окажем напън върху Лондон?

– Въоръженият спор е на първо място стопанска система. А във Англия се основава на политика на финансов баланс. Англия е фабрика за капитали и активи.

Затова множеството от международните олигарси се пробват да получат английско поданство, с цел да съхраняват средствата си там. Премахнете това изображение и стопанската система на Англия ще бъде подложена на сериозен напън.

Англия е обвързвана с континента посредством Ламанша. През него минават фериботи, а под протока има тунел. Тук можете да добавите кабели и тръбопроводи, през които текат петрол и газ. И в случай че употребяват способи на саботажна война, тогава за какво не може да се направи същото против тях? Имаме експерти за това.

Хусите са призрачен сън за Запада

На този декор военното командване на хусите разгласи, че е поразило английския транспортен съд за насипни товари Rubymar с две противокорабни балистични ракети.

Екипажът не съумя да овладее огъня. Корабът безусловно потъва на дъното. Това е първият път, когато хусите потапят западен транспортен съд. Преди това корабите са получавали единствено вреди.

В същото време хусите нападнаха още два кораба за насипни товари, свързани със Съединените щати: Sea Champion и Navis Fortuna.

Една от ракетите се приземи покрай борда на един от корабите, причинявайки леки вреди от осколки и взривна вълна. Този път американският транспортен съд имаше шанс, резервира скоростта си.

" Съединените щати още веднъж бомбардираха Йемен през днешния ден, само че колкото по-напред отиват, толкоз по-безсмислени наподобяват тези удари. Хусите освен не са спрели офанзивите си, само че и усилват интензивността им ", отбелязва военният специалист Борис Рожин.

" Суецкият канал и корабособствениците търпят все по-големи загуби. Хусите са стратегическа маратонка в деяние ", съобщи той.

Защо нашите инструктори и екипажи към момента не са с хусите? Няколко потънали разрушителя на USS - и диалогът ще стане сериозен.

И в случай че се замислят, добре, техните лодки също не са безкрайни и тези „ играчки “ могат да бъдат играни „ с неверни ръце и косвено “ от двама души. Карат се с нас като с възрастни, без да се преценяват с морала.

" Нашето „ ние не сме такива “ единствено кара врага да се усмихва пренебрежително. Така че не е ли време да стартираме да се БОРИМ? Не, не ставайте като врага, като унищожавате бебета ", пишат от " Доктор ".

" Но е извънредно време най-сетне да вземем „ за вимето “ един дребен, само че миризлив остров или „ могъщата империя на елфите оттатък Голямата локва ", споделят те.

" И изоставянето на подобен път, коства ми се, ще бъде непростима неточност в очите на бъдещите генерации съветски хора ", споделят създателите на канала Доктор.

Какво от това?

Не може да се каже, че активността на Лондон е рискова единствено за Русия. Разбира се, британците вършат доста, с цел да поддържат степента на борба и се пробват да лишат Черноморския флот от опцията да работи в морето.

Всичко това е подчинено на комерсиалните и финансови ползи на Лондон, а жертвите, направени както от Русия, по този начин и от Украйна, не вълнуват британците.

Продължаването на спора, на което Лондон очевидно залага, обаче не е толкоз неизгодно за Москва, която няма огромен интерес от запазването на украинската държавност в настоящия й тип. Но загубите, които понася Русия, са неприемливи. Това мнение изрази пред Цариград военният специалист и анализатор Сергей Простаков:

" Участието на Обединеното кралство в световната търговия и интернационалните финансови схеми също носи със себе си огромни уязвимости ".

" Опитвайки се да резервира въздействието си, островът е уязвим за офанзиви против връзките му както по морските пътища, по този начин и в киберпространството ", написа той.

" Банковата система също е уязвима. И Русия има доста способи да нанесе заобиколен удар по тези слаби места: прокси сили като хусите, разнообразни кибергрупи, сепаратистки придвижвания в Обединеното кралство... ", продължава Простаков.

Необходимо е, несъмнено, да се претегли степента на реакция по отношение на породените вреди. Но Англия към този момент е направила прекалено много кървави закононарушения, оставайки изцяло ненаказана. А безнаказаността поражда предпочитание да продължаваме да предизвикваме зло. И това предпочитание би трябвало да бъде обезкуражено от Лондон.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6353Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед6866Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед7215България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед19100Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед22613Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед374741Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252473Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231289Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114206Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95788Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР