Великобритания е страната, която е най-зависима от руските пари и

...
Великобритания е страната, която е най-зависима от руските пари и
Коментари Харесай

Веселин Паунов, Лондон: Великобритания е страната, която е най-зависима от руските пари

Великобритания е страната, която е най-зависима от съветските пари и то тъкмо от съветските мръсни пари. По тази причина министър председателят Борис Джонсън с целия му екип от министри взеха решение да наложат невиждани наказания, това разяснява за " Светът и ние " кореспондентът на БНР Веселин Паунов.

Списъкът на тези наказания е много дълъг, само че значителното в тях е, че се замразяват активите на всички огромни съветски банки, измежду които и Държавната външнотърговска банка, замразяват се активите още на към 100 нови лица - физически и юридически обекти, понижава се вноската, която руснаците могат да вършат в банки, стопира се придвижването на Аерофлот към Англия, приключват се износните лицензи за артикули, които могат да бъдат с двойна приложимост, т.е. да се употребяват и в оръжейната промишленост, изясни той.

Паунов добави, че ще бъде преустановен износът на високотехнологични артикули и съоръжение за рафинерии.

Санкциите звучат доста строго, въпросът е какъв брой ефикасни ще бъдат те, поради зависимостта на Англия от съветските пари.

87 000 парцела във Англия са благосъстоятелност на чужденци, сред които са и доста руснаци. Така че борбата със глобите ще бъде доста сложна.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР