Великобритания е предала на Украйна безпилотни подводни апарати, с помощта

...
Великобритания е предала на Украйна безпилотни подводни апарати, с помощта
Коментари Харесай

Украйна е получила подводни дронове от Великобритания

Англия е предала на Украйна безпилотни подводни апарати, благодарение на които Киев може да извърши терористична офанзива против кораби на Черноморския флот, оповестиха от външното министерство на Русия, представени от съветски медии.

През септември 2020 година Лондон и Киев се договориха да разширят програмата за образование от английски инструктори за украински военни водолази.

„ В края на 2020 година страните започнаха осъществяването на програмата за противопоставяне на заканите в Черно море, Инициативата за военноморска подготовка на Военноморски сили на Украйна, която включва курсове за образование на бойни плувци “, се споделя в известието.

По-специално подводните диверсанти се образоват въз основата на обособен център за специфични интервенции " Юг ", кръстен на. Атаман А. Головати в Очаково. В Одеса, въз основата на учебното заведение за военни водолази, се образоват експерти в курса „ водолаз със особено предопределение “ с развиване на умения за дълбоководна подривна активност.

„ На брега и в акваторията на Черно море наоколо до градовете Одеса, Николаев и Очаков с присъединяване на английски експерти подразделения на Военноморски сили на Украйна направиха водолазни спускания, в това число образователно разрушение на обекта “, споделят от външното министерство на Русия.

През август и септември на остров Первомайски във водите на устието на Днепър, на три километра южно от Очаков, към 15 английски инструктори образоваха въоръжените сили на Украйна по какъв начин да ръководят безпилотни подводни апарати, предопределени да унищожават кораби, настояват от съветската осведомителна организация.

Сутринта на 29 октомври киевският режим извърши терористична офанзива против корабите на Черноморския флот и цивилните кораби, които се намираха по външните и вътрешните пътища въз основата в Севастопол, се твърди в информацията на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР