Великобритания е наложила санкции на 386 руски народни представители, информира

...
Великобритания е наложила санкции на 386 руски народни представители, информира
Коментари Харесай

Англия наложи санкции на руски депутати, подкрепили сепаратистките републики

Англия е наложила наказания на 386 съветски народни представители, осведоми Агенция Ройтерс. Външният министър Лиз Тръс съобщи, че повода е поддръжката за сепаратистките републики в Украйна - Донецка и Луганска.

Новите наказания включват възбрана на изброените да пътуват до Обединеното кралство, заледяване на активите, държани в Обединеното кралство, и възбрана да вършат бизнес в страната.

Руският парламент ратифицира контракти през февруари, които - част от суверенната територия на Украйна - и позволи непрекъснатото наличие на съветски военни там, действайки като предлог за идната съветска инвазия.

Санкциите са ориентирани към тези, които са съучастници в противозаконното навлизане на Путин в Украйна и тези, които поддържат тази варварска война . Няма да се откажем от натиска и ще продължим да затягаме винта на съветската стопанска система посредством наказания, съобщи Лиз Тръс.
 Лондон наложи наказания на Роман Абрамович
Лондон наложи наказания на Роман Абрамович

Санкциите засягат и ФК Челси

Заедно с нашите съдружници ние стоим твърдо до нашите украински другари. Ще продължим да поддържаме Украйна с филантропична помощ, отбранителни оръжия и дипломатическа работа за интернационална изолираност на Русия , добави външния министър.

Обявените през днешния ден обозначения се основават на вчерашната принуда против основни олигарси от вътрешния кръг на Путин и въвеждането на нови пълномощия на Обединеното кралство за задържане на съветски самолети и възбрана на износа на авиационни продукти.

От началото на съветската инвазия в Украйна Обединеното кралство глоби над 500 от най-значимите и скъпи физически лица, юридически лица и дъщерни сдружения в Русия , с което общият брой, който в този момент е обзет от санкционния лист на Обединеното кралство, надвишава 800. Това включва забрани за пътешестване и заледяване на активи, приложени към 18 от Водещи съветски олигарси с обща стойност над 30 милиарда английски лири.
 Лондон пази тежките наказания в шкафа
Лондон пази тежките наказания в шкафа

Това са най-тежките наказания, които Обединеното Кралство в миналото е налагало на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР