Великобритания е изправена пред десетилетие на застой“ със слаб растеж

...
Великобритания е изправена пред десетилетие на застой“ със слаб растеж
Коментари Харесай

Мозъчен тръст: Великобритания е пред десетилетие на застой, ако правителството не увеличи нивото на публичните инвестиции

Великобритания е изправена пред „ десетилетие на застой “ със слаб напредък и влошаващи се районни неравенства, в случай че държавното управление не усили равнището на обществените вложения. Това съобщи Националният институт за обществени и стопански проучвания (NIESR), представен от Блумбърг.

Икономическият мозъчен концерн предизвести в сряда против понижаване на налозите преди изборите, като съобщи, че е доста по-важно за дълготрайните вероятности на страната да увеличи продуктивността посредством повече вложения.

Констатациите придружиха прогнози, показващи в допълнение закъснение на икономическия напредък през идната година. Членовете на Консервативната партия на премиера Риши Сунак желаят понижаване на налозите, с цел да привлекат назад поддръжка преди изборите, които се чакат следващата година, само че икономистите предизвестяват, че Обединеното кралство би трябвало да реши дълготрайните проблеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР