Великобритания е готова да издържи нов кръг от сняг, след

...
Великобритания е готова да издържи нов кръг от сняг, след
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти показват всички места, където ще вали сняг следващата седмица преди новия арктически взрив

Англия е подготвена да издържи нов кръг от сняг, откакто се наслаждения на седмица на извънредно топло време от 16C.

Хора в Обединеното кралство оповестиха, че са видели първите признаци на пролетта през последните няколко дни измежду меките условия, с нарциси измежду цветята, видяни в паркове и зелени площи. Но завръщането на жестоката зима не е надалеч, защото в новите метеорологични карти се предвижда, че в доста елементи на страната скоро ще паднат люспи.

Прогнозите от WXCharts демонстрират огромен фронт от снеговалежи при започване на идната година Четвъртък, оставяйки няколко инча на земята в най-засегнатите региони.

Западното крайбрежие и централната част на Шотландия ще бъдат покрити от зимното време, като сняг ще се натрупа и в Пенинските планини в Северна Англия и някои елементи от северен Уелс. На югоизток наподобява, че същият метеорологичен фронт ще вали като дъжд, който от време на време може да бъде пороен. След това по-изолирани снежни превалявания ще продължат и в петък.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР