Великобритания е дом на много красиви градове, всеки от които

...
Великобритания е дом на много красиви градове, всеки от които
Коментари Харесай

Вътре в града, посочен в 10-те най-добри места за живеене в Обединеното кралство със зашеметяващи панорамни гледки към провинцията

Англия е дом на доста красиви градове, всеки от които може да се похвали със личен неповторим сексапил - от шикозния и изящен Ходнет до крайбрежния Маргейт, старинния палат Комб, и други с по-съмнителни имена, като Boggy Bottom в Хартфордшир. Има за всеки по нещо.

Но един град по-специално е попаднал в листата на 10-те най-хубави места за живеене в Обединеното кралство, съгласно Telegraph. Експерти по пътешестване класираха редица градове по фактори, като хармония на магазините, историческа архитектура, равнища на трафик, размер на боклука и гледни точки.

Всеки град беше оценен от 50 - и един удивителен пазарен град, Лудлоу в Шропшър, означи впечатляващите 43, както и цялостни точки в класацията си за „ гледки “, която означи 10/10.

Лъдлоу, многолюден феодален пазарен град, е архитектурно богатство с витален дух на общността, хазаин на събития и фестивали през цялата година. Историческият център на пазарния град и замъкът Лъдлоу от 11-ти век се намират на канара н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР