Великобритания афишира амбициите си за силно присъствие в олимпийския басейн

...
Великобритания афишира амбициите си за силно присъствие в олимпийския басейн
Коментари Харесай

48 британски плувци тренират за Токио по специална програма

Великобритания обявява упоритостите си за мощно наличие в олимпийския басейн следващата година, обявявайки лист от 48 плувци, влизащи в специфична стратегия за Игрите в Токио. Лидери в разширения състав са суперзвездата Адам Пийти и съотборниците му от златната смесена щафета на 4 по 100 м от Световното състезание в Южна Корея – Люк Грийнбенк, Джеймс Уилби (състезавал се в сериите при квартетите и вицешампион на 100 м бруст), Джеймс Гай и Дънкан Скот.

„ Както постоянно беше сбъднат извънредно изчерпателен развой на асортимент, анализиращ предишните и актуалните резултати на спортистите. Бе направена постоянна оценка на капацитета им да завоюват медали както на идната, по този начин и на бъдещите олимпиади “, обясниха от от Британската плувна федерация задачата на програмата British Swimming World Class Programme (WCP).

Селектираните ще бъдат викани на лагери и за мощни надпревари в олимпийската година.

Също по този начин ще се възползват от неповторимия късмет за употребяват нововъведенията на международна спортна просвета и медицина. Ще получават всеобхватна поддръжка на Националния институт по спортни стратегии в Обединеното кралство.

bgswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР