Велико Търново. Утвърждаването на Велико Търново за административен център е

...
Велико Търново. Утвърждаването на Велико Търново за административен център е
Коментари Харесай

Проф. Любомира Попова, областен управител: Утвърждаването на Велико Търново за административен център е заслужено признание за нашия регион

Велико Търново. Утвърждаването на Велико Търново за административен център е един заслужен акт и едно справедливо самопризнание за нашия район. Това сподели регионалният шеф на Велико Търново проф. доктор Любомира Попова по време на отбелязването на 20-годишнината от основаването на Областната администрация, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Тя напомни, че през януари 1999 година с оказ е избрана една от 28-те области, с административен център Велико Търново.
„ 20 години в човешкия живот не са доста, само че не са и малко. Според мен са задоволително, с цел да потвърдим мястото и ролята на Областна администрация – Велико Търново за работа в полза на района, за осъществяване на държавната политика, само че в полза на жителите в региона “, уточни проф. Любомира Попова. Тя изрече признателност към регионалните шефове, кметовете на общини, ръководители на общински препоръки и шефове на териториални структури, към всички и чиновници на Областна администрация за труда и напъните през миналите години.
„ Вярвам, че вървим в вярната посока. Убедена съм, че имаме административния потенциал и волята, взаимно с общините, които поставят всички старания за привличане на повече вложения на територията на своите общини, а ние в границите на нашите пълномощия и компетентности, да осигуряваме най-хубавите условия за развиването на област Велико Търново, с цел да стане тя едно още по-добро място за живеене “, уточни проф. Попова.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР