Велико Търново. Цялостното преасфалтиране на главната улица Васил Левски“ във

...
Велико Търново. Цялостното преасфалтиране на главната улица Васил Левски“ във
Коментари Харесай

Велико Търново: Цялостното преасфалтиране на ул. „Васил Левски“ започва на 31 юли

Велико Търново. Цялостното преасфалтиране на основната улица „ Васил Левски “ във Велико Търново стартира на 31 юли – понеделник, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Строителните работи ще продължат към седмица. Дейностите по подготовка на трасето и полагане на пластовете на новата настилка са разграничени на два стадия.
Със заповед, издадена от кмета Даниел Панов, ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Тя ще е в действие от 31 юли до 6 август в това число, или до привършване на ремонта.
По време на първия стадий неразрешено ще бъде прекосяването на коли в сектора на ул. „ Васил Левски “ от кръстовището при постройката на Община Велико Търново до пресечката с ул. „ Цар Освободител “. Рестрикцията ще важи за времето на 08.30 до 17.00 часа, във всеки от дните, като началната дата е 31 юли, понеделник. Пропускани ще бъдат само рейсовете по публичните транспортни линии.
Вторият стадий планува запрещение на автомобилното придвижване в сектора от кръстовището на ул. „ Васил Левски “ с ул. „ Цар Освободител “ до пресечката с ул. „ Бачо Киро “ в региона на Студентски стол №2. Ограниченията ще важат за времето от 08.30 до 17.00 часа, като крайната дата е 6 август, неделя. Забраната няма да важи само за публичния превоз, като маршрутите на рейсовете няма да бъдат променяни.
През тези интервали водачите на коли следва да употребяват обходните направления през улиците „ Христо Ботев “, „ Марно поле “, „ Цар Самуил “, „ Цар Тодор Светослав “, „ Бачо Киро “, „ Седми юли “.
При пораждане на нужда и по преценка на контролните органи на Министерство на вътрешните работи, придвижването може да бъде краткотрайно ограничавано или спирано и отвън посочените часове. Докато трае ремонтът, зоните за платени престой и паркиране би трябвало да бъдат освободени от коли.
Продължават предварителните действия - завършени бяха „ джобове “ за съдовете за боклук, а от през днешния ден стартира почистването на дъждоприемните шахти и подмяната на капаците им.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР