Велико Търново. Сдружение ,,Един процент промяна“ дари сумата от 6

...
Велико Търново. Сдружение ,,Един процент промяна“ дари сумата от 6
Коментари Харесай

Велико Търново: Сдружение ,,Един процент промяна“ дари сумата от 6 400 лв. за създаване на кабинет за групова работа в Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Свищов

Велико Търново. Сдружение,,Един % смяна “ подари сумата от 6 400 лева за основаване на кабинет за групова работа в Центъра за обществена рехабилитация и интеграция в Свищов. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Средствата бяха събрани от дарителска акция на сдружението през февруари в София. За повторно младежите от организацията се сплотяват в поддръжка на обществената услуга,,Център за обществена рехабилитация и интеграция “ – Свищов. През месец май 2017 година Сдружението подари на Центъра хидравлична софа и електрическа бягаща пътека, на стойност 3000 лева Двете нови придобивки дойдоха по поръчка от Германия и внесоха огромна смяна в всекидневието на потребителите, и екипа на услугата.
Благородната февруарска идея за 2019 година на,,Един % смяна “ бе ориентирана още веднъж към ЦСРИ – Свищов, за да подкрепи за реализиране на задачата им, а точно основаване на кабинет за групова работа. Доброто дело на уредниците беше увенчано с триумф и приключи със събраната сумата от 6400 лв..
„ Доброволците от организацията,,Един % смяна “ с изключение на донори и сътрудници в начинанията на ЦСРИ, преди всичко са наши положителни другари. Горди сме, че имаме опция да се докоснем и да поддържаме връзка с толкоз чисти, и доброжелателни младежи “, показа шефът на ЦСРИ – Свищов Десислава Йорданова.
,,Сдружението способства доста за обществената услуга, за нейното развиване и възстановяване на материалната база. Винаги ще сме признателни на донорите, които ни поддържат, тъй като те влагат доста от страстите си и напъните в устрема да са оптимално потребни в взаимно свършената работа. Благодарни сме и на кмета на община Свищов Генчо Генчев, и цялото общинско управление за безвъзмездната и систематична поддръжка, която оказват на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция “, сподели още тя.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР