Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е

...
Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е
Коментари Харесай

Велико Търново: Цветан Цветанов и Цвета Караянчева от ГЕРБ бяха първите политици, уважили честванията в града по повод Независимостта

Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е в остарялата столица Велико Търново, кoято още веднъж е център на националните празнувания във връзка едно от най-великите събития в нашата история – оповестяването на Независимостта на България. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Заедно с Цветан Цветанов е и заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, сътрудниците им от Парламентарната група на ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, регионалният шеф проф. Любомира Попова, ръководителят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов и представители на локалната власт. Рано сутринта, дружно с кмета на града и хазаин на честванията Даниел Панов, те дойдоха в църквата „ Свети 40 мъченици “, където в 07.30 часа стартира обичайна празнична Света литургия.
Цветан Цветанов ще взе участие в тържествените прояви във Велико Търново през днешния ден и употребява опцията да поздрави всички родолюбиви жители от страната, които се стичат в остарялата ни столица, с цел да се преклонят пред паметта на радетелите на свободата, извоювали нашата Независимост. „ Честит празник! Да пребъде България! “, обърна се към присъстващите Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР