Велико Търново. Билетите за първия мач на Етър“ на стадион

...
Велико Търново. Билетите за първия мач на Етър“ на стадион
Коментари Харесай

Велико Търново: Билетите за мача „Етър“ - „Пирин“ са в продажба от 10 август

Велико Търново. Билетите за първия мач на „ Етър “ на стадион „ Ивайло “ след влизането в Първа лига са в предварителна продажба от на следващия ден, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. „ Виолетовите “ одобряват на 12 август /събота/, от 18,15 часа „ Пирин “ /Благоевград/ в първото си домакинство на собствен терен за сезона, в което ще търсят и дебютна победа в елита.
Цената на билетите е 6 лв. за възрастни, за възпитаници, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти- 3 лв.. Ползващите 50% понижение в цената ще би трябвало да показват документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат гратис.
Утре и вдругиден през целия ден билетите могат да бъдат закупени в офиса на Оперативна програма „ Спортни парцели и прояви “, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „ Ивайло “.
В четвъртък и петък от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата в северозападната част на стадиона, от страната на Спортния диспансер. В събота касите от северната страна отварят от 16,30 часа.
Изцяло нов пропускателен режим се вкарва от този сезон на стадион " Ивайло ", според условията и рекомендациите на Българския футболен съюз. Новата организация влиза в действие още за първото домакинство против " Пирин " (Благоевград) в събота.
Всякакъв достъп във фоайето на централния вход на стадиона, където са съблекалните, към този момент ще бъде неосъществим, той като оттова ще влизат само двата тима, длъжностните лица за мача и служебните лица от гостуващия клуб.
Занапред посетителите на вип- ложата, ветераните, околните на играчите и представителите на медиите ще влизат от други места. Вип -гостите към този момент ще употребяват входа вляво от централния и ще стигат до местата си през новоизградената врата за ложата.
Ветераните, околните на футболистите и публицистите, ще влизат през входа отдясно (до заведението " Шампиони-91 " ). За тях е самостоятелен специфичен бранш на трибуните, който се намира отдясно до вип -ложите. Над него са местата за медиите.
След срещата всички притежатели на служебни карти ще излизат оттова, откъдето са влезнали. Представителите на медиите ще излизат също от десния вход и оттова ще стигат до новата зала за конференции през външния й вход. Точно пред входа на стадиона ще бъде обособена микс-зона с табло, където публицистите ще могат да вършат блиц-интервюта с излизащите футболисти.
В събота паркирането пред централния вход на стадион " Ивайло " ще бъде неразрешено, стана ясно още след срещата с представителите на полицията и охранителната компания, която ще следи за реда на стадиона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР