Велико Търново. Атрактивна площадка за кучета е изградена в парк

...
Велико Търново. Атрактивна площадка за кучета е изградена в парк
Коментари Харесай

Велико Търново: Паркът „Света гора“ и атрактивна площадка са със свободен достъп за домашни кучета

Велико Търново. Атрактивна площадка за кучета е построена в парк „ Света гора “ и действа към този момент две години и половина. Тя се намира против игрището за футбол на дребни малки врати и хандбал, а в нея са инсталирани разнообразни уреди и уреди, подобаващи за възпитаване, тренировки или за развлечение на четириногите. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Площадката, както и целият парк „ Света гора “ със своята повърхност от 537 декара са със свободен достъп за домашните любимци, а изкуственото осветяване прави допустимо потреблението им 24 часа в денонощието.
Зоната за кучета, която се намира в парк „ Колю Фичето “ в едноименния квартал, ще бъде разширена и разграничена на две обособени елементи – за дребни и огромни четириноги. Така ще бъде основана опция повече домашни любимци да употребяват обособеното пространство. Дейностите по разширението ще бъдат осъществени до края на лятото.
Също в този интервал ще бъде преместена бъде зоната за кучета в парк „ Дружба “. Вече е избран прилежащ терен в същата зона за отдих, където тя ще бъде обособена и разграничена на две елементи – за дребни и огромни домашни любимци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР