Велико Търново. 22 купи и 13 първи места от различни

...
Велико Търново. 22 купи и 13 първи места от различни
Коментари Харесай

Велико Търново: Талантите на великотърновския футбол спечелиха 22 купи, кметът Даниел Панов ги за поздрави успехите

Велико Търново. 22 купи и 13 първи места от разнообразни шампионати завоюваха младите гении от групировката на ФК „ Етър ВТ “ в категория „ Футбол 7 “ през изтеклия сезон. На държавните финали, провели се в Сливен, „ виолетовите “ доближиха до така наречен „ дребен край “ и се класираха на четвърто място в България. Постижението е образец за водещото място, което има школата на „ Етър “ в България. Това оповестиха от Община Велико Търново .
Децата и техният треньор Стефан Николов бяха признати от кмета на Велико Търново Даниел Панов, а в срещата участваха също президентът на ФК „ Етър ВТ “ Александър Нанов и основният управител на клуба Красимир Балъков. Даниел Панов поздрави младите гении за огромните триумфи, благодари на родителите, че поддържат децата и на треньорите – за оптималната подготовка.
„ Спортувайте и се подготвяйте с неизменност, слушайте напътствията на вашите треньори, само че и не забравяйте книгите и учебното заведение. Пожелавам ви още повече триумфи през новия сезон “, обърна се Даниел Панов към младите гении. През новата образователна година в Спортното учебно заведение към този момент ще има и първокласници, уточни още кметът.
До три месеца се чака отпущането на средства за построяването на подготвителен терен за футбол до Спортното учебно заведение. Даниел Панов изясни, че планът за игрището с изкуствено покритие е бил модифициран и импортиран наново в Министерството на младежта и спорта. Предстоят диалози с управлението на Българския футболен съюз за построяването на подготвително игрище западно от стадион „ Ивайло “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР