Велико народно въстание ще има на 22 септември в 17:00

...
Велико народно въстание ще има на 22 септември в 17:00
Коментари Харесай

Вместо преговори с Борисов, ще има ново Велико народно въстание

" Велико национално въстание " ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме жителите да дойдат на пл. " Независимост " да дойдат и да заявят, че желаят своята самостоятелност от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов, предава bTV.
Това съобщи юрист Николай Хаджигенов от " Отровното трио ". Според юриста паралелът сред Борисов и Пламен Орешарски е неминуем и акцентира, че оставка на кабинета ще има, въпросът е по кое време.
 Арести на митинга: Жена с пикантен спрей и мъж с швейцарско ножче Арести на митинга: Жена с пикантен спрей и мъж с швейцарско ножче
Жена е арестувана в Първо районно от цивилни служители на реда, тъй като в чантата ѝ е открит спрей за самоотбрана, съобщи кореспондент на БГНЕС. За ар...
" Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се желае да подаде оставка и по-късно да се насрочат парламентарни избори. Това считаме, че е законният метод за развръзка на рецесията в България ", разяснява Арман Бабикян.
По думите му тогава ще има не договаряния, а диалози с българския народ, тъй като той е суверенът и преценя коя експертиза е почтена и на кого има доверие, изясни още той.
По думите на Велислав Минеков министър председателят Бойко Борисов не е споделил нито дума за жалост във връзка с жителите, които са били пребивани и задържани и по тази причина, че той е предложил българи да бъдат нападнати от българи.
" Едва ли във вечерта на кървавата сряда той е нанкал умерено до чекмеджетата с револвер до главата. Със сигурност револверът е бил в ръката. Длъжен е да се извини и да потърси отговорност от подчинените му ", съобщи той.
 Отровното трио: Не допускайте да се повтори кървавата сряда на Борисов и Гешев Отровното трио: Не допускайте да се повтори " кървавата сряда " на Борисов и Гешев
Днес се организира среща с присъединяване на главната част от гражданските и политически партии и придвижвания, които към този момент 62 дни са част от справ...
" Отровното трио " изиска и да чуе оценката на премиера за основния прокурор Иван Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР