Велико народно въстание ще има на 22 септември от 17:00

...
Велико народно въстание ще има на 22 септември от 17:00
Коментари Харесай

Триото ще вдига трето Велико народно въстание на Деня на независимостта


Велико национално въстание ще има на 22 септември от 17:00 часа площад “Независимост ” в столицата. Това разгласи “ Отровното трио ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Независимостта, свободата би трябвало да бъдат извоювани, не могат да дойдат като подарък. Това е повода, заради която ние събираме жителите на площад „ Независимост ” точно тук не да честваме както се прави нормално, ние призоваваме жителите да дойдат на площад „ Независимост ”, с цел да заявят ясно и високо, че ние още веднъж желаеме своята самостоятелност, този път от мафията, от корупцията и от подземния свят, които са в ръцете на Борисов ”, сподели юрист Николай Хаджигенов.
Той съобщи, че на 22 септември ще чуем 5-те целта, които съгласно тях са нужни за излаз на България „ от тази клоака, в която ни завлече ръководството на Борисов ”. „ Защото ние считаме, че българите към този момент са свободни жители освен да изразят позицията си и възмущението си, а на следващия ден ще бъдат свободни да създадат страната си по-добра, по-свободна и демократична ”, казаХаджигенов.
Арман Бабикян уточни, че през вчерашния ден с изненада разкрили, че Бойко Борисов е решил, че може да води диалози или договаряния с „ Отровното трио “. „ Длъжни сме да дадем прецизен и явен отговор. Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се желае да подаде оставка и по-късно да се насрочат парламентарни избори. Това считаме, че е законният метод за развръзка на рецесията в България. Тогава ще има не договаряния, а диалози и то с българския народ, тъй като той е суверенът и той преценя, чия експертиза е почтена, на кого има доверие и надлежно кого е решил да изпрати в българското национално заседание ”, уточни той.

На 22 септември България отбелязва Деня на независимостта си, която е оповестена на тази дата през 1908 година от цар Фердинанд I.
Това ще бъде третото подред Велико национално въстание. Първото и второто се състояха на 2 и 10 септември. На 2 септември събитието съответства с откриването на новата есенна сесия на Народното събрание, което заседава за пръв път в новата си постройка – някогашния Партиен дом. Тогава се стигна до конфликти сред полицията и митинги ращите в късните часове на деня. Имаше доста арестувани, а също по този начин потърпевши публицисти, задграничен посланик и елементарни жители, които нямаха нищо общо с митинга. Второто велико национално въстание мина спокойно, без принуждение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР