Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова-Пеева,

...
Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова-Пеева,
Коментари Харесай

Велико Минков е биологичен баща на малкото дете на Габриела Пеева, потвърди ДНК анализ

Велико Минков е татко на дребното дете на Габриела Славова-Пеева, упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Това демонстрират резултатите от ДНК разбор, заяви Минков за Българска национална телевизия.

Тази заран в „ Денят стартира “ Велико Минков съобщи, че се тормози от решението на съда да освободи Габриела Славова под домакински арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е душевен постоянна и би могла да навреди на децата.

За проблема с Велико Минков стана ясно незабавно след убийството на Пейо Пеев. По думите на Минков той е имал връзка с Габриела Славова, до момента в който тя е била разграничена с Пеев. Двамата отглеждали огромното ѝ дете и възнамерявали свое. След като тя забременяла обаче прекратила контакт с Велико Минков. Малко преди да роди Габриела Славова-Пеева се омъжила наново за Пейо, в чието ликвидиране е упрекната. Така Пеев става легален татко и на двете деца.

Според другари на убития Пейо Пеев той не е получавал постоянен достъп до детето си и това е една от евентуалните аргументи да се съгласи на още един брак с Габриела Славова.

Малко преди убийството Велико Минков е потърсил подпомагане от Пейо Пеев за определяне на бащинството на детето му и Пеев се е съгласил да спомага, споделя още той. След ареста на Габриела Славова-Пеева и майка ѝ Красимира Трифонова, двете деца са дадени за развъждане при майката на Пейо Пеев.

Междувременно Велико Минков заведе дело за бащинство за дребното дете на Габриела Славова-Пеева. Първото съвещание е планувано от съда в Бургас на 14 май.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР