Велико Желев излиза от ареста под гаранция в размер на

...
Велико Желев излиза от ареста под гаранция в размер на
Коментари Харесай

Пускат Велико Желев под гаранция от 20 000 лв.

Велико Желев излиза от ареста под гаранция в размер на 20 000 лв.. Мярката му е избрана от наблюдаващия прокурор, оповестиха от държавното обвиняване.

Преценката е, че няма заплаха Желев да се укрие и да извърши друго закононарушение. Наложена му е възбрана да напуща страната.

Софийска градска прокуратура притегли в качеството на обвинен Велико Желев за изнудване. Наблюдаващият прокурор при СГП е приел по подготвеност досъдебното произвеждане. След разбор на събраните към сегашния миг доказателства е стигнато до извода, че съществуват рационални учредения да се счита, че е осъществено закононарушение.

В тази връзка Велико Желев е притеглен в качеството на обвинен за това, че на 24 февруари в София, за да набави за себе си и за другиго имотна полза, направил опит да принуди друго лице, посредством мощ, нанесени са удари в региона на лицето и тялото, да поеме имуществено обвързване посредством сключване на записи на заповеди и разходни ордери на обща сума от 68 000 лв..

Деянието е съпроводено с причиняване на лека телесна щета и е осъществено от повече от две лица, разясняват от прокуратурата.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР