Великият Уди Алън се отказва от киното. По време на

...
Великият Уди Алън се отказва от киното. По време на
Коментари Харесай

Великият Уди Алън слага край на кариерата си

Великият Уди Алън се отхвърля от киното. По време на представянето на идния си 50-и филм ексцентричният Уди Алън разгласи, че приключва режисьорската си кариера.

Алън съобщи пред испанския вестник La Vanguardia, че има намерение да се отдръпна от заниманието си да снима филми и да посвети повече време на писането.

Отказът му от режисьорското занятие в Европа се случва в миг, когато поддръжката му в Съединените щати внезапно спада, поради обвиняванията в корист против него, предава БГНЕС.

Действието на последния му филм " Wasp 22 ” се развива в Париж и ще бъде сниман напълно на френски език и приключен след няколко седмици. Алън разказва сюжета на „ Wasp 22 ” като " токсичен сантиментален трилър ".

Алън режисира първия си пълнометражен филм " What’s Up, Tiger Lily? " през 1966 година. Почти десетилетие по-късно той снима хитовия филм " Ани Хол ", който го изстрелва в редиците на майсторите зад камерата. Алън е номиниран за 24 награди " Оскар " и печели четири от тях.

По време на плодотворната си кариера той постоянно е бил в центъра на разногласия и злословия. През 1997 година се дами за Сун-И Превин - дете на някогашната му другарка Миа Фароу. Оттам се появяват голям брой обвинявания в полово принуждение, свързани с децата на Миа Фароу. Твърденията притеглят доста медийно внимание, само че Алън в никакъв случай не е бил упрекван или преследван и постоянно е отхвърлял обвиняванията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР