Великият тенисист Борис Бекер признава, че е благодарен само за

...
Великият тенисист Борис Бекер признава, че е благодарен само за
Коментари Харесай

Бекер: Ако затворът не те смири, значи така или иначе си изгубен

Великият тенисист Борис Бекер признава, че е признателен единствено за това, че е жив, до момента в който си спомня за престоя си в пандиза. Той даде изявление за Кристиан Аманпур от CNN.

Бекер беше освободен от пандиза Хънтъркомб през декември предходната година, откакто излежа единствено осем месеца от присъдата си от общо две и половина години за обвинявания, свързани с делото му за фалит през 2017 година



Борис Бекер. Getty Images

Малко откакто беше освободен, Бекер съобщи пред Sat 1, че до момента в който е бил зад решетките, " пандизчия се е опитал да го убие ".

" Чувствам се ужасно (*бел.ред. да съм на свобода) ", сподели Бекер пред Аманпур. " Човек прави оценка свободата едвам откакто е бил в пандиза. Това е друг метод на живот, това е друг свят. Вече повече от три месеца съм на независимост и съм благополучен, че съм тук жив и ви приказвам ”.

“Животът в пандиза е доста рисков. Предварително гледах няколко кино лентата, с цел да се приготвя малко, само че не съм очаквал, че ще е такова. Много е ужасно. Това е същинско наказване. Зтворът би трябвало да бъде подобен, само че това е същинско наказване, което ти лишава свободата.

Единствената валута, с която разполагаш, е твоят темперамент и твоята персона - безусловно - и по-добре е да се сприятелиш със мощните момчета, тъй като имаш потребност от отбрана, имаш потребност от група хора, които да се грижат за теб ”, споделя още той.

Легендарният немски тенисист и някогашен треньор на Новак Джокович, Борис Бекер, мина през пъкъла в пандиза, а целият му живот, който имаше доста възходи и падения, ще бъде увековечен в документален филм, който ще излезе на 7 април, заяви.



Документалният филм за тежките дни на известния тенисист на " Apple " ще излезе под заглавието " Бум! " Бум! Светът против Борис Бекер ". Трейлърът беше пуснат и включва тенис легендите Джон Макенроу, Бьорн Борг и Новак Джокович - тренирани от Борис Бекер - като германецът приказва толкоз доста за сърбина и неговата кариера, колкото Ноле за него.

Бекер също по този начин приказва за откриването на извънбрачното си дете след връзката му с съветския модел Анжела Ермакова през 1999 година Тази връзка му коства брака с тогавашната му брачна половинка Барбара. „ Влезе, имаше огромно палто. Тя смъкна палтото си и беше бременна. Просто не можеш да повярваш. Нищо не можеше да се поправи, събуждането пристигна късно “, изясни Бекер и описа по какъв начин са се срещнали: „ Тя ме погледна непосредствено с взор на ловджия, който сподели: „ Обичам те “, спомня си Бекер.

Съпругата му го напусна, когато разбра за извънбрачното дете и той имаше проблеми в Германия, най-много поради Барбара, която също се появява в документалния филм. Тя има тъмна кожа и сподели, че по това време в Германия било огромен проблем, че тя е тъмна, а той бял.

Готов съм за завръщане

Бекер размишлява за живота си по същия метод, по който размишлява за тенис мач, като употребява успехите си от два сета като метафора за това къде се намира сега. В тениса, както и в живота, нещата " в никакъв случай не са били лесни " и " постоянно са били малко сложни ", акцентира той.

" Но най-важната точка е последната, а не първата, и моят проект е да печеля последната си точка ", безапелационен е Бекер.

" Това е алената линия в целия ми професионален и персонален живот. Да, преминавам през тествания и компликации, от време на време по верни или неверни аргументи, само че в никакъв случай не се отхвърлям ”.

55-годишният Бекер продължава със спомените: " Ако пандизът не те смири, не знам какво ще те смири… Когато безусловно изгубиш всичко и влезеш в в действителност дребна килия за 231 дни, в случай че това не те смири, значи по този начин или другояче си загубен ”.

И обобщава: " Само една шепа хора останаха и с помощта на тях в никакъв случай не изгубих вяра. Те са част от новия ми екип, който се пробва да ми помогне да се върна ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР