Великият Серафим Тодоров - Сарафа изля душата си пред БТВ.Победих

...
Великият Серафим Тодоров - Сарафа изля душата си пред БТВ.Победих
Коментари Харесай

Отказах милиони от САЩ и Турция, а в България ме унижиха: Сарафа

Великият Серафим Тодоров - Сарафа изля душата си пред БТВ.

Победих Флойд Мейуедър, само че в България ме унижаваха. Това показа ненадминатият Серафим Тодоров-Сарафа в прочувствена изповед в подкаста " За спорта без клишета ".

Той е единственият боксьор, подчинил на кръга славния американец. След провалянето си на олимпийските игри в Атланта 1996 Мейуедър прави шеметна кариера при експертите и натрупва колосално положение.

" Правех великите работи, само че нямаше пари. Победих Флойд и след мача при мен пристигна най-богатият промоутър в света - Боб Арън. Братята Кличко бяха на олимпиадата, обаче той не ги погледна. Избра мен. Директно му отхвърлих, а преводачът реши, че не съм в ред с главата. "

" Върнах се и желаех малко повече пари от федерацията. Вече имах две деца, жена ми не работеше. Отказаха ми. А аз отхвърлих милиони, унижаваха ме. После отидох да взема парите на турците. Но и на тях отхвърлих - споделих им, че и те желаят да ме излъгват. "  

Тодоров описа и за прочувствената си среща с Конър Макгрегър в София. " Имам заложба от Бога - ставам доста прелестен на хората с визията и държанието ми. Бил съм постоянно доста добър и доблестен човек. Когато прегърна някого, го привличам като магнит и напряко се влюбва в мен. Конър знае какво съм направил, знае мача с Флойд. Бях ревизирал, че е религиозен, и по тази причина му подарих икона. Той доста се зарадва. "

" Аз нямам неговите пари, той пък няма моите триумфи. Така се развиха нещата в живота ми. Конър след това искаше да прекараме вечерта дружно, само че аз съм по-скромен и не желаех хората да ме гледат. Обичам фамилията, дамата. Едно време бяха луди-млади години. "

" Започнах автобиографията си, само че я оставих. И по-добре. Като млад бях доверчив и див. Не съм правил неприятни работи в живота, само че имаше едни среди, на които им свалях гарда. Държах се на ниско равнище с тях и те ме прецакаха. И то доста. Само ме използваха. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР