Великите пости почти свършиха и любителите на храната полудяват за

...
Великите пости почти свършиха и любителите на храната полудяват за
Коментари Харесай

Феновете на Aldi се втурват да купуват ограничено издание на чипс, който е толкова добър, че „би трябвало да е нелегален“

Великите пости съвсем свършиха и феновете на храната полудяват за необикновен усет на чипс.

Дали смачквате ги в сарни или събаряте торба сама, до момента в който гледате сапуните, чипсът е незаместим долап в множеството английски домакинства; те са разликата сред скучния офис обяд и превъзходния. Плюс това, в случай че желаете да излезете от удобния мехур Ready Salted, има целия свят от изкусителни вкусови комбинации, които ви чакат.

В бюджетния супермаркет Aldi се предлага лимитирано издание на пакет чипс връхлита стихия - само че купувачите се борят да се снабдят с тях.

Специално подбраните чипси от пащърнак с усет на пикантен червен пипер и клен провокираха известна полуда онлайн, откакто бяха оповестени във Фейсбук групата Aldi UK shoppers. Една жена качи фотография на закуските, потвърждавайки, че са толкоз положителни, че би трябвало да бъдат противозаконни.

" Трябва да има закон против производството на тези неприятни момчета! " — пошегува се тя. „ Аз и брачният партньор ми преминахме през две опаковки от тези днес… П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР