Великденските тържества започнаха официално, тъй като нетърпеливи знаменитости се стекоха

...
Великденските тържества започнаха официално, тъй като нетърпеливи знаменитости се стекоха
Коментари Харесай

Великденските тържества започнаха, когато Моли-Мей обсипва Бамби с подаръци, докато Стейси Соломон се захваща с лов на яйца

Великденските тържества започнаха публично, защото нетърпеливи звезди се стекоха в обществените медии, с цел да споделят своите изпълнени със занимания проекти за празника.

Сред първите, които разгласиха детайлности за техните „ вълшебен “ проекти, беше Стейси Соломон, която не разочарова, като облече вратата на Pickle Cottage с превъзходна лимонова лоза и елементарни бели яйца. Тя не спря дотук, като сложи три плетени кофи със зайчета на прага, подготвени за днешния лов на яйца, и украси вратата с венец във формата на заек.

Уверявайки се, че е допустимо най-подготвена за през днешния ден, Стейси подготви цялата храна, до момента в който децата й се любуваха на един ден в резервата за животни със брачна половинка си Джо Суош и се възползваха оптимално от слънчевото време. Не е от хората, които икономисват детайлностите, Стейси смени спалното си долни дрехи с долни дрехи с претекстове на зайчета, до момента в който окачваше още яйца вътре, преди да показа фотоси от подготовката си за лов.

Публикувайки фотография на кошници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР