Великденските празници отново са почернини след 10 г. от трагедията

...
Великденските празници отново са почернини след 10 г. от трагедията
Коментари Харесай

Пак Черен Великден в Хасковска област! Загина моторист, дево...

Великденските празници още веднъж са почернини след 10 година от нещастието в Симеоновград, когато там пийнал водач прегази до гибел шестима младежи. Днес почина 22-годишен моторист в злополука по пътя сред Хасково и Димитровград, скамейка с деца пък опустоши 18-годишна неправоспособна госпожица в свиленградското село Сладун, 2 момчета са ранени. Това оповестиха от ОДМВР-Хасково. По двата случчая са формирани досъдебни производства.

Трагедията с мотоциклетиста стана следобяд край разклона за димитровградското село Крепост. Младежът се движил в посока към Димитровград, когато водач с Форд излизал от разклона откъм Крепост и се стигнало до жестокия удар.



 От КАТ разясниха, че са назначени експертизи, които да открият по какъв начин се е стигнало до свирепия удар.

В свиленградското село Сладун, също през днешния ден, госпожица на 18 година подкарала лека кола с десен волан. Момичето изгубило надзор над ръководството. Блъснала се поредно в различен автомобил, дърво, ограда и най-после помела пейката с децата.

Тежко е ранено 14-годишното братче на самоуката шофьорка. То е с контузии в корема и е откарано по неотложност в хасковската болница. Друго 12-годишно момченце е със счупена ръка, обясниха от полицията.

Колата, подкарана от девойката, била на заселил се в прилежащото село Студена англичанин. Именно той дал ключовете на момичето. И различен път той разрешавал на неправоспособни младежи да се качват зад кормилото, с цел да се учат да кормуват, описаха поданици от региона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР