Великденските празници наближават, а с тях и времето да съберем

...
Великденските празници наближават, а с тях и времето да съберем
Коментари Харесай

Opel Astra и Insignia Sports Tourer могат да поберат всичкия ти багаж

Великденските празници наближават, а с тях и времето да съберем багажа в фамилния автомобил и да поемем на път към планината или морския бряг с останалите членове на семейството, домашния любим, спортното съоръжение и още доста, доста багаж. Това са пътешествия, които изискват правилни спътници с доста пространство и комфорт и в което най-хубавите комби модели на Opel постоянно са били обичаен и първокачествен избор. Благодарение на практичните благоприятни условия за съоръжение, извънредно обширното багажно пространство и най-съвременните инфоразвлекателни системи, Astra Sports Tourer и Insignia Sports Tourer са идеално решение както за ваканционното пътешестване, по този начин и за работното ежедневие. И двата модела с багажно пространство с размер XL могат да предложат доста на своите притежатели - както практични улеснения и ограничения за сигурност, по този начин и аксесоари, които вършат пътуванията на дълги дистанции още по-спокойни и приятни. Свръхмодерните електронни системи за подкрепяне на лидера на борда включват новаторската матрична система на предните светлини IntelliLux LED® и системата за предизвестие за заплаха от конфликт начело FCA (Forward Collision Alert) с режим на независимо спешно прекъсване AEB (Automatic Emergency Braking). Съвместимата с Apple CarPlay и Android Auto инфоразвлекателна система IntelliLink с навигационна функционалност обезпечава безупречна информационна съгласуваност на водачите на комби моделите на Opel и ги води с лекост по най-подходящия маршрут до определената последна цел на пътешествието. По пътя атлетичният, незабравим дизайн на Astra и Insignia Sports Tourer сигурно ще накара мнозина да се извърнат след тях. И не на последно място по значимост, многофункционалният модел на Opel в компактния сегмент и флагманът в гамата на Opel са извънредно икономични, без да вършат взаимни отстъпки с удоволствието от шофирането.

Истинска товароносимост - до 1 665 литра багажен размер

Пространствата за багаж и предпазване на движимости с размери XL и опциите за гъвкава настройка на интериора са измежду най-ярките характерности на двата комби модела на Opel. Така да вземем за пример, Astra Sports Tourer предлага сгъваеми в отношение 40:20:40 задни седалки и товарен размер до 1630 литра - идеални условия за улеснение при дълги пътувания или в работното ежедневие. Insignia Sports Tourer предлага с 35 литра по-голем товарен потенциал, като с оптималния си багажен размер от 1665 литра, флагманът на Opel е съвършен сателит в пътешествията с огромно количество багаж. Opel имат и съвършено решение за елементарен достъп до багажното пространство без да цапате ръцете си - в допълнение предлаганият сензорен механизъм за задействане на задния похлупак на комби версията на Opel дава опция за отваряне и затваряне единствено с леко придвижване на крайници под задната ризница.

Пакетът съоръжение FlexOrganizer® със странични релси, преградни мрежи и многочислени други благоприятни условия за закрепване и обезпечаване на предмети в багажното пространство се предлага в допълнение и разрешава всичко в багажника да бъде съхранявано и транспортирано несъмнено и прегледно. Предлагат се и интелигентни аксесоари като двулицевите постелки за пода на багажника и водоустойчиви дъна за товарния отсек. Пътниците могат да употребяват вложките за съдове с питиета и местата за предпазване на движимости в централната подпора, с цел да поддържат добър ред и чистото в интериора. Лични предмети и бутилки с съдържимост до 1,5 литра могат да се съхраняват и в джобовете на предните порти.

Основният багажник на покрива се предлага серийно при всички версии на осъществяване и в допълнение уголемява спектъра на приложение на комби моделите на Opel - Astra Sports Tourer може да транспортира до 75 кг, а Insignia Sports Tourer до цели 100 кг спомагателен товар на покрива. Opel предлага огромен избор от гъвкави транспортни и багажни системи, които основават в допълнение пространство за транспорт и предпазване. На покрива могат да бъдат превозени даже сърфове и каяци - задоволително е да разполагате с подобаващата носеща система, която може бързо и елементарно да се закрепи към главния багажник на комбито. Върху него можете да монтирате и предлаганите в разнообразни размери кутии за багаж, които разрешават елементарно товарене и разтоварване и дават опция за практично и безвредно предпазване на спомагателен багаж, без да се заема място в багажника.

Клиентите, които желаят да транспортират още повече товари, могат да оборудват и двата комби модела с ремарке - многочислените електронни системи за подкрепяне на лидера като програмата за стабилизиране на прикачния товар TSP (Trailer Stability Program) и функционалността за подкрепяне на потеглянето по надолнище HSA (Hill Start Assist) обезпечават доста повишение на сигурността при шофиране на коли с ремаркета. По предпочитание Insignia Sports Tourer може да бъде оборудвана с високотехнологичната, новаторска система за двойно предаване Twinster с функционалност torque vectoring. При нея самостоятелното систематизиране на въртящия миг към всяко от колелата подсигурява оптималната непоклатимост в завой и при придвижване напряко без значение от типа на пътната настилка.

Спокойно пътешестване - ергономичните седалки и климатичната апаратура покачват комфорта

Благодарение на просторния интериор с деликатно премислени пропорции и размери, пасажерите на втория ред седалки могат да се радват на извънреден шир в региона на главите и раменете. Водачът е безусловно обхванат от арматурното табло и централната подпора, като че ли е настанен в самобитен команден център, в който всички значими екрани са в непосредственото му зрително поле, а контролните принадлежности са налични и комфортни за работа. В допълнение към сензорния екран, приборите за ръководство на инфоразвлекателната система, отоплението и климатичната апаратура, както и електронните системи за подкрепяне на лидера могат да се ръководят изцяло интуитивно посредством три реда бутони. Допълнително предлаганите ергономични седалки със документ за утвърждение от самостоятелната немска организация от медицински специалисти по ортопедия AGR (Aktion Gesunder Rücken e. V. - Инициатива за възстановяване здравето на гърба) се отличават с улеснения като конфигурация на страничните опори, функционалности за масаж, вентилация и запаметяване на самостоятелните желания и подсигуряват още по-комфортно шофиране, осигурявайки опция изключително на хората, които пътуват постоянно и на дълги дистанции в действителност да се провиснал по време на път.



В студените дни от годината или при шофиране през нощта, отоплението на седалките в Astra Sports Tourer и Insignia Sports Tourer обезпечава топлота и уют на лидера и неговия сателит на предната седалка. В взаимозависимост от персоналните желания, възглавницата на седалката и облегалката могат да се загреят на обособени стадии, а от функционалността за отопление могат да се възползват даже пасажерите на външните места на задната седалка. Допълнително предлаганата и при двата комби модела двузонова автоматизирана климатична апаратура, подсигурява поддържането на оптимална температура в купето. Тя дава опция на лидера и на пасажера на предната седалка да контролират самостоятелно температурата съгласно своите стремежи. Допълнително предлаганото, мрачно тонирано топлопоглъщащо остъкляване Solar Protect® на собствен ред обезпечава отбрана от прекомерно мощните ултравиолетови лъчи в горещите дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР