Великденските празници, както и коледните, са сред времето в годината,

...
Великденските празници, както и коледните, са сред времето в годината,
Коментари Харесай

Ето това е екзотика: Миски и певици - в Дубай, а Галена за празниците - в Холандия!

Великденските празници, както и коледните, са измежду времето в годината, когато българи от целия свят се прибират вкъщи, с цел да споделят най-хубавите моменти със фамилията си. Е, някои избират да посрещнат празника със фамилията си, само че в чужбина.

Такъв е казусът и при певицата Галена, която за разлика от своите колежки, които обиколиха Дубай, Египет, Занзибар и Малдивите, се насочи към Нидерландия. Именно там тя бе на Цветница, където зарадва окото със следния пъстър пейзаж:

Виж още: Весела Бабинова за приключението " Отдел Издирване " и другарството с Елена Телбис 

На фотографията тя е със брачна половинка си, Галин, като двамата се любуват на слънчевите лъчи в кралството и на чаша пенливо вино. Но, става известно, времето не е било от самото начало " с тях ", защото на следващо видео виждаме към този момент надалеч по-традиционното време за страната:

На късото видео Галена е в отбелязала Амстердам. Така и не излиза наяве дали има някаква съответна причина за пътуването на фамилията до Холандия, само че и версията " екскурзия " звучи повече от примамливо. 

Виж още: Да си жертвата в учебно заведение: Михаела Маринова не отишла на бала си, никой не я харесвал 

Самата Нидерландия към този момент е в режим на разхлабване на рестриктивните мерки по отношение на разпространяването на COVID-19. Магазините и откритите площи на заведенията за хранене могат още веднъж да работят при избрани условия. Нидерландците може да одобряват до двама посетители вкъщи, вместо единствено по един, както беше до момента.

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР