Великден току-що получи най-доброто подобрение, тъй като McDonald's най-накрая обяви

...
Великден току-що получи най-доброто подобрение, тъй като McDonald's най-накрая обяви
Коментари Харесай

McDonald`s разкрива ново разтърсване на менюто за Великден и феновете на горещите кифли ще бъдат въодушевени

Великден преди малко получи най-хубавото усъвършенстване, защото McDonald's най-сетне разгласи новото си меню и това е добра вест за феновете на кифлички.

Най-новите оферти на веригата за бързо хранене ще се появят в магазините в цялата страна на 13 март, само че ще бъдат налични единствено за стеснен интервал от време. От McDonald's споделят, че почитателите ще „ ще полудеят “ за новите допълнения – които включват „ носталгични усети за положително чувство “ и неговия „ най-сладък “ сладолед до момента.

Клиентите ще видят и триумфалното завръщане на три емблематични продукта, които преди този момент бяха изоставени, в това число „ яйцевиден “ McFlurry, който доста липсваше на нацията, и бургер, който за първи път се появи в менютата предишното лято.

>

McDonald's полудя по Великден, откакто удостовери стартирането на своя Hot Cross Bun Pie (£1,99). Десертът се състои от „ хрупкаво тесто с канела, пълнено с плодов микс с подправки и заряд с крем с усет на масло “. Hot Cross Bun Latte (£2,69) също ще укра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР