Великден отмина, но почивните дни за доста хора продължават на

...
Великден отмина, но почивните дни за доста хора продължават на
Коментари Харесай

Далеч от родината за празниците: Кои родни звезди се чукнаха с яйце зад граница

Великден отмина, само че почивните дни за много хора не престават на красиви и екзотични местенца по света. Оказва се, че за някои известни българи, Възкресение е минало под ярките слънчеви лъчи, само че не в родината ни, а на много далечни и необикновено красиви кътчета.

Райна си подари екзотична отмора в Египет около празниците. Звездата, която от години е разпален странник, направи съпричастни на приятните си страсти почитателите, като показа в обществените мрежи забавни фрагменти от жадуваната почивка. Въпреки че на фотосите певицата театралничи сама, от сторитата й излиза наяве, че се усеща влюбена. Кой е обектът на нейната обич към този момент певицата не обявява, а ловко лавира, загатвайки посредством елементи на фотосите, че не е сама по време на това прелестно пътешестване. Последователите на Райна не стопират да я хвалят за съвършената визия и очарованието, което излъчва.

Виж още:

Джулиана Гани е на седмото небе, тъй като посрещна Възкресение Христово в Йордания. Чаровната изкусителка отпразнува Великден в компанията на половинката си – Илиян Найденов.

" Христос Воскресе! Бъдете благословени! Днес съм най-щастливата жена на света и не считам, че беше допустимо да изживеем магията на Великден на по-прекрасно и уместно място! Препоръчвам на всички да посетят античния град Петра, Йордания! ", написа Гани под фотография, на която театралничи с обичания си в пустинята. По-късно миската се пошегува, че в Йордания работи по новия филм за Индиана Джоунс, който ще носи заглавието " Принцесата откривател ". " Снимките не престават и се насочваме към гроба на Моисей! На вас поисквам невероятна седмица ", написа още Гани.

Виж още:

Явно Египет стартира да се трансформира в новата топ дестинация за родните звезди. Певицата Тита също отиде на отмора там, а компания ѝ прави нейната половинка Недко. От известно време в общественото пространство витае един слух. Според него Тита се е разделила с приятеля си, ММА боеца Недко Николов. Е, певицата постави завършек на тези спекулации, публикувайки фотографията по-долу:

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/raina_terziyska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР