Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи

...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи
Коментари Харесай

Заедно с Лора и Стоян събрахме уникални Великденски вкусове и традиции от цял свят в един специален проект

Великден наближава, а дружно с празника се появява и оня изконен въпрос, който " забавлява " всяка стопанка по празниците: " Какво да сложа на трапезата, с цел да изненадам обичаните ми хора? " И тъй като ние в Woman.bg знаем от опит, че за една жена няма по-добра визитна картичка от вкусната храна и споделеното време със фамилията, в партньорство с Лора и Стоян от " Бон Апети " създадохме един доста специфичен план, наименуван " Великденски усети от целия свят ".

Направихме го, с цел да ви подарим щипка ентусиазъм през март и април и тъй като имаме вяра, че вкусната храна е задача, в която би трябвало да вложиш малко усърдие, малко познания и доста обич. В рамките на 30 дни ще ви споделим най-вълнуващите кулинарни хрумвания от националните кухни на куп страни по света, където обичайно означават Възкресение по ексцентричен и много забавен метод.



В християнския свят дните към Великден са наситени с особена магия и религия в положителното, в силата на новото начало и в мъдростта да направиш своята равносметка, макар компликациите на всекидневието. Семейството се събира към трапезата, а ястията, сладките хлябове и яйцата са знак на новия живот и мощната вяра.

В рамките на " Великденски усети от целия свят " ще намерите 30 неповторими предписания от разнообразни страни, както и някои безконечни български класики, свързани с празничната софра. Ще научите за другите традиции и обреди, свързани с тези ястия и ще се изненадате какъв брой елементарно и бързо можете да ги приготвите и вие вкъщи. Лора и Стоян са събрали за този извънреден план единствено тествани предписания, които самите те са приготвяли доста пъти.

С обич и внимание към съставките и усетите, това кулинарно преживяване отваря нова страница в бележника с рецептите на мама: от Италия до Франция и Испания, от Русия до обичайно български или пък гръцки ястия - бъдете с нас и всеки ден ще научавате по една нова и ексцентрична рецепта за Великден.

Стартираме през днешния ден, а положителната вест е, че с нашите сътрудници от " Бон Апети ",,,,,, и сме подготвили специфични награди за всички, които наблюдават вкусните ни предписания.



Всеки, който се включи в нашата специфична игра във Facebook, има късмет да завоюва книга от Лора и Стоян, нож за пица, стек бира Moretti, а един от Вас ще се бори за огромната премия - присъединяване в уъркшоп по месене на козунак с двамата началник готвачи.

Още ли не сте решили какво да сложите на великденската софра? Ние имаме цели 30 хрумвания за вас!

 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР