Великден може и да е един от двата най-светли празници

...
Великден може и да е един от двата най-светли празници
Коментари Харесай

Великденски лукс: Виктория Капитонова показа секси тяло от Дубай, подразни хейтърите с шопинг

Великден може и да е един от двата най-светли празници за християните, само че както и да го гледаме, са си четири почивни дни - нещо, което допуска доста сънародници да стегнат багажа и да отидат на отмора или екскурзия. 

Така направи и Виктория Капитонова, която неотдавна беше в Будапеща. Е, в този момент размени европейската класика с първокласната екзотика на Дубай:

Виж още: Няма да ги познаете! Чалга звездите, които изглеждаха изцяло друго преди славата

Освен с плаж и вкусна храна Капитонова се поглези и с шопинг в мола, като не пропусна да подразни злобарите, снимайки безумно скъпите часовници, за които неотдавна загатна, че са обичаният ѝ подарък. 

Иначе за следващ път Капитонова скри компанията, с която е в Дубай. Наскоро риалити звездата направи намек, че в живота си има нов мъж. Направи го със скрийншот, показващ десетки пропуснати позвънявания. На скрийншота Капитонова написа, че точно това е тайната за щастливата връзка.

Виж още: Дупе за показ! Людмила от " Ергенът " има и друга страна, за която не подозирате

 https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

 

Но истината е, че най-вероятно няма да разберем кой е мъжът до Капитонова. В един от многото си q&a в Instagram тя бе безапелационна, че ще държи персоналният си живот в загадка. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР