Великден чука на вратата. Ако все още не сте се

...
Великден чука на вратата. Ако все още не сте се
Коментари Харесай

Великден чука на вратата, а най-вкусните козунаци са в Пекарна „Краси“

Великден чука на вратата. Ако към момента не сте се научили да вършиме козунаци, Пекарна „ Краси “ ще Ви анулира. Основана единствено преди пет месеца Пекарна „ Краси “ се старае да работи с най-качествените артикули и да предлага допустимо най-вкусните закуски, пици, самун и козунаци.

 През уикенда се организира дегустация на великденското меню на Пекарна " Краси “ , където можеха да се опитат гратис всички козунаци, а аромата извърши цялата улица.

 Майсторите на Пекарна „ Краси “ подсигуряват, че козунаците са направени по специфична домашна рецепта, включваща яйца и мляко. Макар и да са нови на пазара експертите от Пекарна „ Краси “ имат огромен опит в правенето на козунаци и всички останали тестени произведения.

 Великден чука към този момент на вратата по тази причина не губете време, а се запишете и внесете в своето жилище благоухание на ДОМ. Козунаците на Пекарна „ Краси “ са направени с висококачествени артикули, които са особено подбрани за всеки един тип.



Намираща се на ул. „ Топра Хисар “ 1 с лице към ул. „ Брегалница “, Пекарна „ Краси “ е лесна за разкриване и различаване. За облекчение на своите клиенти Пекарна „ Краси “ ще приема поръчки и на телефон: 0894489264 всеки ден от 6:30 до 22:00 часа.

 Можете да си изберете вашите вкусни козунаци от селектираното меню на Пекарна „ Краси “ , които ще бъдат направени за вас и фамилията ви с професионализъм и обич:

Козунак Класик - 550 гр - 3.00 лв.

Козунак с локум и стафиди - 550 гр - 3.50 лв.

Козунак с шоколад - 550 гр - 4.00 лв.

Козунак с мармалад - 550 гр - 4.00 лв.

Козунак с портокал и фил.бадем - 550 гр - 4.50 лв.

Козуначено руло - 550 гр - 4.00 лв.

-Мармалад

-Шоколад

-Боровинки



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
НАПИШИ КОМЕНТАР