Велик Супер вторник и триумфална победа на Доналд ТръмпУважаеми читатели,Само

...
Велик Супер вторник и триумфална победа на Доналд ТръмпУважаеми читатели,Само
Коментари Харесай

Триумфална победа на Тръмп! Мишел Обама извън играта. На финала - Тръмп срещу Байдън, война или мир

Велик Супер вторник и триумфална победа на Доналд Тръмп

Уважаеми читатели,

Само в границите на два дни великият президент  Доналд Тръмп реализира две изключителни победи по пътя за втори мандат .

В понеделник с 9 на 0 гласа  той завоюва делото във Върховния съд на Съединени американски щати и бе провален злокобният и нахален опит на Сорос и Байдън да не бъде позволен до присъединяване в президентските избори .

Вчера американският избирателен Супер вторник се трансформира във Велик вторник за Доналд Тръмп, който завоюва номинацията на Републиканската партия за президент, с цел да направи Америка още веднъж Велика и спре войната.

Победата му над Хейли бе наречена от Fox News ШЕМЕТНА. ТЯ НАИСТИНА Е ИЗУМИТЕЛНА. Съдете сами:

Тръмп получава в Северна Каролина 74%, в Арканзас 76%, Тенеси 77%, Масачузетс 61%, Оклахома 81%, Мейн 72%, Тексас 77%, Колорадо 63%, Минесота 67%, Вирджиния 63%, Калифорния 73%, Юта 62%, Алабама 83%.

И всичко това след страхотни победи в Айова, Ню Хемпшир, Невада, Южна Каролина, Мичиган, Мисури, Северна Дакота.

Тръмп е първият кандидат-президент ДИСИДЕНТ на Съединени американски щати.

След като му бяха заведени близо 100 каузи, наложени санкции за стотици милиони долари и бе изработен опит да бъде победена служебно през възбрана за присъединяване в президентския избор.

Президентите и министър председателите в Европа, които ни четат лекции за господство на правото, мълчаха нахално . С изключение на един - ФЕНОМЕНА ВИКТОР ОРБАН, който не си мълчеше и при комунизма, за разлика от своите сътрудници бе БОРЕЦ, А НЕ НАСЛЕДНИК НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

Затова в петък Орбан ще е в дома на Тръмп и ще открие в Будапеща на 25 и 26 април най-високия конгрес на Републиканската партия СРАС с присъединяване на десни водачи от целия свят.

И така  финалът наближава: Байдън или Тръмп, Война или Мир.

Господ изпрати на човечеството Миротвореца Доналд Тръмп,за да постави завършек на войната.

P.S.: От кабинета на госпожа Мишел Обама през вчерашния ден публично оповестиха, че при никакви условия тя няма да взе участие в президентските избори.

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21378Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед36413Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед53955Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед119863Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед158059Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед377928Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед158059Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед119863Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117587Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102400Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев21079Националният празник на българския народ и освирканата власт  Васил Проданов  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР