Вели Отвертката е втората голяма българска порнозвезда. Такава корона поставиха

...
Вели Отвертката е втората голяма българска порнозвезда. Такава корона поставиха
Коментари Харесай

Вели Отвертката проби в порното

Вели Отвертката е втората огромна българска порнозвезда. Такава корона сложиха на силиконовата брюнетка хиляди консуматори, които са гледали най-новото й хитово видео. Младата полова хищница потегля по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни огромна звезда в порното и към този момент натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания снима в прилежаща Гърция.

За пръв пръв Вели участва в порно с мъже, като на клипа е в тройка с двама юнаци. Досега изкусителката пускаше видеа, на които е сама, и нямаше присъединяване в горещите подиуми на други хора. Отвертката евентуално съществено е решила да влезе в дебрите на порноиндустрията, защото онлайн се популяризира и лесбоклип, в който си раздава еротични милувки с друго момиче.

От няколко години Вели има съществено наличие в интернет, като натрупа все по-голяма известност. Девойката влиза в разнообразни облици, а нейна запазена марка е да се майтапи по време на еротичните подиуми. В клиповете разтропаната мадама води разговор с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата „ Здравейте, момчета “. Впоследствие се появи и видео, на което се вижда по какъв начин прави орална обич на незнаен мъж, само че равнището беше прекомерно аматьорско. Докато при първата й тройка си проличава, че е вложено повече професионализъм при снимането.

Вели има стотици хиляди почитатели в обществените мрежи. Стана известна и с комедийните си клипове, на които буйно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката поради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР