Вели Георгиева, по-известна с прозвището Вели Отвертката, е една от

...
Вели Георгиева, по-известна с прозвището Вели Отвертката, е една от
Коментари Харесай

Вели Отвертката - най-скандалната родна порно звезда, която сбъдва всякакви желания

Вели Георгиева, по-известна с прозвището Вели Отвертката, е една от най-разкрепостените мацки, които сме виждали напоследък. Брюнетката стана много известна със скандалните еротични клипчета, в които е основно настоящо лице. Вели е на крачка да се трансформира в порно звезда, тъй като във видеата ѝ се вижда сериозен гений. Въпрос на време е да бъде открита от някой продуцент на розови филмчета, с цел да покаже всичко, на което е способна.

Виж още: Звездите от " Игри на волята ", които си станаха същински BFF 

Е, не ни съдете прекомерно строго! Все отново трябваше да създадем задълбочено и деликатно изследване, с цел да я представим в най-хубавата ѝ светлина. То друга и няма, в случай че би трябвало да сме почтени, само че дано се върнем на Вели! Прякорът ѝ (Отвертката) потегли след едно палаво клипче, в което демонстрира... къде е този спомагателен инструмент. С това ще приключим обясненията, тъй като не са нужни повече детайлности.

Като дребна Вели имала огромни фантазии - желала да бъде журналистка и фотомодел, приключила природо-математическа гимназия с отличие, знае добре британски. Вели е съумяла да сбъдне втората си фантазия, а сега работи като сексуален фотомодел. В Instagram обаче не изобилства от клипчета и фотоси, които да са скандални. Мъжемелачката си има уебсайт, в който може да поръчате персонален привет от нея на избрана цена, само че сигурно не си представяйте нормално благопожелание за цветущ рожден ден.

Виж още: Ася Капчикова (не) сподели бебето: Ето по какъв начин е кръстила третото си дете! Все още не сме сигурни в пола 

Има ли OnlyFans? Да, има профил в нашумялата платформа, в която си плащате, с цел да гледате несъмнено наличие. В изявление преди време Вели сподели, че на този стадий професионално се занимава точно с профила си там. Палавницата приема работата си за нещо обикновено и не съжалява за изборите, които е направила в живота си до този миг. Преди интернет известността, Вели е била сервитьорка и е харесвала работата си, само че несъмнено в този момент изкарва повече пари.

Предложенията за заплатен секс пък не липсват, само че Вели е безапелационна - не приема такива, само че се ласкае, че има мъже, които биха платили много пари, с цел да прекарат една нощ с нея.

Изображение: https://www.instagram.com/georgieva.veli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР