Веждите се тълкуват като показател за това как човек се

...
Веждите се тълкуват като показател за това как човек се
Коментари Харесай

Дори И Не Си Подозирала Колко Много Разкрива За Теб! Ето Каква Си Според Формата На Веждите Ти! Най-Добре Са Тези С

Веждите се поясняват като индикатор за това по какъв начин човек се отнася към заобикалящия го свят. Вярва се, че когато една жена трансформира радикално своите вежди, то тя е решила да сложи ново начало пред себе си. По това може да се направи и изводът, че в някаква степен веждите отразяват вътрешните настройки на хората.

Вежди, които имат огромно разстояние сред себе си са индикатор за душевно успокоение, а също по този начин за огромно възприятие за комизъм на притежателят им. Това е човек, с който доста рядко ще влезете в спор и постоянно ще се чувствате удобно в компанията му.

Леко закръглени вежди приказват за милосърден и откровен човек. Той има огромно сърце и съчувствен темперамент.

Ако мъж има равни и дълги вежди, най-вероятно той има изострен разсъдък и мощно се стреми да направи дамата на сърцето си същински щастлива. При дамите обаче, тази форма на веждите приказва за непредсказуем и променлив темперамент. Дамите с дълги и равни вежди са кокетни натури, които на първо място обичат себе си.

Смята се, че късите вежди символизират слаб разсъдък. Ако веждите са освен къси, само че и гъсти значи индивидът е с взривоопасен темперамент.

Гъсти вежди, които са щръкнали в края си приказват мощни и великодушни хора. Това са решителни хора, които знаят по какъв начин да реализират задачите си. Късметът е на страната им, даже се има вяра, че тези хора са галеници на живота.

Сключените вежди са индикатор за тъжни и печални персони. Характерът им просто се чете по лицето. Но въпреки всичко в никакъв случай не може да се знае какво да се чака от подобен човек.

Правите вежди издават потиснатост в характера.

Най-коварните вежди са гъсти, подписани и тежки. Притежателят им е преобладаващ и могъщ. Жени с такива вежди са със свободомислещ дух.

Високо ситуирани вежди са владеене на целеустремени хора, а ниско разположените са индикатор за разпиляност.

Женски вежди с чупка в средата е белег за прелест, която е на респект в противоположния пол./sanovnik.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР