Веждите са завършека на всеки грим, те са нашата запазена

...
Веждите са завършека на всеки грим, те са нашата запазена
Коментари Харесай

Мечтаните вежди – още по-лесни за постигане, вижте как!

Веждите са завършека на всеки грим, те са нашата запазена марка пред света и даже толкоз дребна част от лицето ни, те ни придават израз на страст и темпераментност по отношение на вида им.

Вгледайте се във веждите – формата им следва трендове, до които множеството от нас се придържат. И в случай че преди много време беше съвременно те да са извити и тънки, а до неотдавна – да са гъсти и тъмни, то в този момент естествените, само че една концепция по-гъсти вежди са на мода. Да се научите сами да оформяте своите вежди, може да ви наподобява мъчно, само че не е чак толкоз, стига да знаете верните трикчета и да имате на разположение молив за вежди. И, несъмнено, да се примирите с обстоятелството, че те са сестри, а не близначки.

Страхотните вежди изискват работа, самообладание и процедура. Но, не се тормозете – нашите препоръки и моливът за вежди несъмнено ще улеснят живота ви. Ще ни благодарите след това!

Правилните размер и форма на веждите

Ще ви споделим една загадка на гримьорите, която към този момент от дълго време е разбулена. Най-правилно се мерят веждите, с помощта на молив, който да употребявате като самобитна линийка. Допрете го паралелно до носа, започвайте от равнището на ноздрите – там, където свършва моливът – от там би трябвало да стартират веждите ви. Поставете молива на 45 градуса още веднъж от същата част на носа ви – там би трябвало да свършват. След като към този момент имате началото и края на веждите, поставете молива в средата сред тях и вижте къде се пада краят му – тази точка е най-високата извивка за веждите ви. Използвайте точици, с цел да маркирате всички места и, в случай че сте го създали вярно, се получава триъгълниче.

Правилните контури

Дотук добре, само че е прекомерно допустимо естествено дадените ви вежди да не стартират и свършват на тези „ съвършени “ места. Добре, че имате молив в ръцете си! Използвайте го, с цел да очертаете горната и долната част на веждите, като най-после би трябвало да получите нещо като рамка. Разбира се, не трябва да прекалявате, концепцията е да загатнете самия силует.

 g iStock/ Getty images/ Freepik

Запълнете при потребност

Моливът е най-удобният инструмент за запълване на веждите. Освен че е елементарен за приложимост, моливът е тънък и в случай че желаете да постигнете резултата на цялостните и пухкави вежди – точно това е вашият артикул. След като сте дефинирали размера и сте основали силует на веждите, преценете добре какъв брой гъсти желаете да наподобяват те. Използвайте молив, с цел да нарисувате дребни косъмчета там, къде ви липсват или, в случай че веждите ви са прекомерно светли – да ги оцветите най-малко с един звук, с цел да са по-дефинирани и забележими.

Екстра съвет: започнете от средата

 d L " Oreal

Ако желаете да сте в крайник с трендовете за веждите и към момента се пробвате да постигнете съвършения „ инстаграмабъл “ тип, ние имаме съвет за вас. Вероятно сте нанасяли молив за вежди от предната част на веждите. Е, по-добре усъвършенствайте следния способ: веждите наподобяват доста по-естествени, когато нанасяте молива си от центъра на веждите и работите с него по посока на открито. По този метод няма заплаха да прекалите с продукта, в случай че косъмчетата на веждите са по-редки.

Правилният артикул

Тайната на страхотните вежди може да наподобява комплицирана и вие да се обърквате измежду всички препоръки и да съзерцавате обичаните си инфлуенсъри, които постоянно наподобяват съвършено. Не се тормозете, имаме верния артикул за вас! Не е нужно да сте приключили докторантура по съвършени вежди, с цел да изглеждате необикновено - тайната се споделя. Този чудноват молив ви обезпечава трите стълба, на които се „ крепят “ съвършените вежди – експресно нанасяне, по-плътни вежди и дългогодишен цвят.

 s L " Oreal

Защо го обикнахме от първия път? Първо, тъй като е извънредно елементарен за приложимост и с него веждите са неустоими, без да сме положили неимоверни старания. Моливът за вежди е артикул “2 в 1 “ - от единия край е с мек апликатор, с който експресно и елементарно може да създадете плътни и завършени вежди, които наподобяват супер естествено. Прецизният връх на молива ви оказва помощ да изрисувате къси линии, имитиращи косъмчета. Специалната гъбичка, напоена с пудра в другия край е предопределена за блендване и запълване на празните места. Тя е безспорна иновация в продуктите за вежди и вие можете несмущаемо да извършите веждите си, без потребността от апликатори. Също по този начин, с помощта на прецизната й форма и лесната работа с нея, след това няма да имате потребност от разчистване на веждите и използването на коректор. Формулата с наситени пигменти обезпечава дългогодишен сатенен колорит, а гамата от цветове предлага три разновидности, с цел да откриете елементарно кой колорит ще ви пасва най-натурално и елегантно. И, не на последно място, е дерматологично и офталмологично тестван.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР