Веждите безспорно са важна част от лицето - те го

...
Веждите безспорно са важна част от лицето - те го
Коментари Харесай

Правите вежди - трендът, която завладя звездите

Веждите несъмнено са значима част от лицето - те го рамкират и приключват по самобитен метод, отварят зоната към очите и придават експресивност на погледа.
 Кайли Дженър, избелените вежди и новите тенденденции в грима
Избелените вежди на Кайли Дженър

Нов тренд, или просто персонален избор

Затова не е учудващо, че другите интервали постановат своя характерна формата на веждите. В последните години се постановиха по-плътните и мощно подчертани. А последните трендове са в посока на съвсем напълно вършиме вежди. Те безусловно превзеха известните персони и " загърбиха " тънките, точно завършени или пък избелените.

Правата форма на веждите прави лицето като цяло да наподобява по-повдигнато, поради метода, по който се стесняват към слепоочието. Характерно за тях е понижаване на външните краищата, за да се съкрати частта, която се извива надолу.

Бела Хадид бе една от първите звезди, които въодушевиха този тренд.

За външния си тип за раздаването на премиите БАФТА 2023 година актрисата Флорънс Пю също се спря на изправените, плътни вежди - които се дефинират от като стилистите даже като съвременна разновидност на тези на Одри Хепбърн.

Все отново, в случай че решим да изпробваме наклонността, от Glamour предизвестяват да бъдем деликатни във връзка с обособените косъмчета, които решим да отстраним. Тъй като те няма незабавно да пораснат още веднъж, което би било проблем, в случай че не възприемем типа си.

И вместо да използваме пинсети, по-добре е да прибегнем до молив и коректор, с които да очертаем формата, която желаеме да създадем. Така може сполучливо да понижим естествената извивка арката и опашката на веждите, тъй че те да наподобяват по-прави.

Добре е да имаме на разположение ултратънък молив, посредством който да сложим сходни на косъм линии върху кожата директно под извивката на веждите. И най-после да фиксираме с емайл за вежди, заглаждащ косъма нагоре - нещо, което ще обезпечи продължителност на получената и мечтана форма.
 Рициновото масло и изгодите му за скалпа, косата и растежа на миглите и веждите
Ползите от рициновото масло - и за косата, и за миглите, и за веждите

Но и няколкото странични резултати

Разбира се, добре е да съобразим този вид вежди с форма на лицето си. Подходящи са за по-тесни и продълговати лица. Докато по-кръглите или сърцевидни лица си отиват с веждите с високо завършена извивка, вид Мерилин Монро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР